detector.media
11.11.2022 10:33
Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу
Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу
Медіасервіс покаже всі матчі турніру в прямому ефірі.

Megogo отримав права на ексклюзивний показ Кубку Іспанії з футболу. Перші матчі турніру пройдуть вже 12 листопада і будуть доступні на інтерактивних каналах медіасервісу.

«"Кубок Його Величності Короля Хуана Карлоса Першого", більш відомий як Кубок Іспанії з футболу, в Україні транслюватиметься виключно на MEGOGO. Медіасервіс отримав ліцензію на трансляцію усіх матчів турніру на найближчі три роки», —  повідомляє пресслужба Megogo.

Головний кубковий турнір Іспанії транслюватиметься в повному обсязі в якості Full HD на інтерактивних каналах «Megogo Футбол» та в розділі «Спорт», доступних за передплатою «Максимальна» та «Спорт».

Медіасервіс покаже всі матчі турніру в прямому ефірі, вже цього вікенду на вболівальників футболу очікують матчі за участі провідних клубів:

Нагадаємо, із 20 листопада по 18 грудня у Катарі відбудеться Чемпіонат світу з футболу 2022 року, який транслюватимуть регіональні телеканали Суспільного, радіо «Промінь», сайт «Суспільне Спорт» та медіасервіс Megogo.

Суспільне транслюватиме всі матчі турніру: 46 — у прямому ефірі та 18 — у запису, а медіасервіс Megogo надасть доступ до всіх прямих трансляцій.

Графіка: Megogo 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY