Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»

Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»

30 Листопада 2021
4167
30 Листопада 2021
15:02

Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»

4167
Трансляція більше ніж удвічі підвищила частку «UA: Першого» та інформаційних каналів, а от в ефірі великих мовників вона мала менший за середній показник.
Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»
Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»

26 листопада пресмарафон президента Володимира Зеленського показали одинадцять каналів з-поміж тих, хто присутній в панелі вимірювань. Найвищі показники за загальною аудиторією (усі глядачі старші 18 років) трансляція мала на каналах ICTV, «Інтер» та «Україна 24».

Пресмарафон тривав понад 5 годин, однак усі канали показували його дещо в різних слотах відповідно до своєї сітки мовлення. Більшість показало його у слоті 12.00-17.26, але Суспільний канал продовжив трансляцію обговоренням ще на півгодини, а Live завершив її о 17.00.

Спілкування Зеленського і журналістів більше цікавило старшу аудиторію, оскільки за комерційною (18-54, 50 тис+) показники трансляції нижчі. У великих  містах дивились її краще.

Також пресмарафон був успішний у сітках інформаційних каналів та Суспільного, тоді як на каналах з топ-6 його показники не дотягнули до середніх цифр каналів у листопаді.

Нагадаємо, 26 листопада президент України Володимир Зеленський провів пресмарафон «30 запитань Президенту України» у коворкінгу Creative State Arsenal. Захід був присвячений екватору каденції Зеленського. На пресмарафон отримали запрошення журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, однак попередню акредитацію не оголошували. Організатори розбили запрошених журналістів на п'ять груп з п'яти-семи людей, які спілкувалися з президентом 45-60 хвилин.

Біля коворкінгу відбулася акція журналістів, яких не запросили на пресмарафон президента

Дані для аналізу надало рекламне агентство Vizeum Ukraine. У матеріалі використані дані Live. Дані телепанелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — «Комунікаційний альянс». Дані наведено для аудиторій 18+, 18–54, вибірки «Вся Україна» та «50 тисяч+» за показниками rat % і shr %. Дані Overnight. Детальніше по показниках — у глосарії ІТК. 

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4167
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду