detector.media
30.11.2021 15:02
Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»
Пресмарафон Зеленського найкраще дивились на «Інтері», ICTV та «Україні 24»
Трансляція більше ніж удвічі підвищила частку «UA: Першого» та інформаційних каналів, а от в ефірі великих мовників вона мала менший за середній показник.

26 листопада пресмарафон президента Володимира Зеленського показали одинадцять каналів з-поміж тих, хто присутній в панелі вимірювань. Найвищі показники за загальною аудиторією (усі глядачі старші 18 років) трансляція мала на каналах ICTV, «Інтер» та «Україна 24».

Пресмарафон тривав понад 5 годин, однак усі канали показували його дещо в різних слотах відповідно до своєї сітки мовлення. Більшість показало його у слоті 12.00-17.26, але Суспільний канал продовжив трансляцію обговоренням ще на півгодини, а Live завершив її о 17.00.

Спілкування Зеленського і журналістів більше цікавило старшу аудиторію, оскільки за комерційною (18-54, 50 тис+) показники трансляції нижчі. У великих  містах дивились її краще.

Також пресмарафон був успішний у сітках інформаційних каналів та Суспільного, тоді як на каналах з топ-6 його показники не дотягнули до середніх цифр каналів у листопаді.

Нагадаємо, 26 листопада президент України Володимир Зеленський провів пресмарафон «30 запитань Президенту України» у коворкінгу Creative State Arsenal. Захід був присвячений екватору каденції Зеленського. На пресмарафон отримали запрошення журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, однак попередню акредитацію не оголошували. Організатори розбили запрошених журналістів на п'ять груп з п'яти-семи людей, які спілкувалися з президентом 45-60 хвилин.

Біля коворкінгу відбулася акція журналістів, яких не запросили на пресмарафон президента

Дані для аналізу надало рекламне агентство Vizeum Ukraine. У матеріалі використані дані Live. Дані телепанелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — «Комунікаційний альянс». Дані наведено для аудиторій 18+, 18–54, вибірки «Вся Україна» та «50 тисяч+» за показниками rat % і shr %. Дані Overnight. Детальніше по показниках — у глосарії ІТК. 

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY