На Megogo та «Київстар ТБ» знову буде доступний контент російської компанії Amediateka

На Megogo та «Київстар ТБ» знову буде доступний контент російської компанії Amediateka

20 Листопада 2021
4854
20 Листопада 2021
18:00

На Megogo та «Київстар ТБ» знову буде доступний контент російської компанії Amediateka

4854
«Медіа Група Україна» розповсюджує права на телеканали з контентом Amediateka у широкій дистрибуції. Зокрема в сегменті ОТТ.
На Megogo та «Київстар ТБ» знову буде доступний контент російської компанії Amediateka
На Megogo та «Київстар ТБ» знову буде доступний контент російської компанії Amediateka

Із 20 листопада на медіасервісі Megogo знову доступні серіали з передплати російської компанії Amediateka виробництва HBO, BBC, Showtime, Starz та інших студій. Про це повідомляє пресслужба сервісу.

При цьому Megogo запустив окрему передплату Amediateka (119 грн/місяць). Також цей контент буде доступний для абонентів передплати«Максимальна» (299 грн/місяць).

У бібліотеці — «Гра престолів», «Мільярди», «Чому жінки вбивають», «Справжній детектив», «Чорнобиль», «Пліткарка», «Декстер», «Ваша честь», «Велика маленька брехня», «Кремнієва долина» та ще багато інших, а також новинки, які виходять одночасно зі світовими прем'єрами.

Як повідомили «Детектору медіа» у пресслужбі сервісу «Київстар ТВ», його абонентам також із листопада доступні серіали телеканалів Fox («Ходячі мерці», «Легіон», «Демони Да Вінчі», присутні у підписках) та Volga («Гнів Людський», «Пороховий коктейль», «Афера по-голлівудськи», «Захисник», «Льодовий Дрифт», фільми можна придбати окремо або взяти у прокат), низка ексклюзивних українських прем’єр, перша з яких – третій сезон серіалу «Кріпосна», а також телеканали Amediateka.

Нагадаємо, російська компанія Amediateka має ексклюзивні права на показ в Україні фільмів та серіалів від студій HBO, FOX, Showtime, Starz, BBC, ABC Studios, Sony Pictures. У квітні ця бібліотека стала доступною ексклюзивно для абонентів Oll.tv — тоді цей контент зник з решти ОТТ платформ.

Однак у коментарі «Детектору медіа» Юлія Трибушна, директорка Oll.TV и Xtra TV, розповіла, що «Київстар ТВ» придбав права на трансляцію телеканалів A Premiere, A Classic и A First International, які транслюють контент Amediateka.  «Медіа Група Україна» є дистриб'ютором цих каналів. «МГУ розповсюджує у широкій дистрибуції ці канали як на ринку кабельних провайдерів, так і в ОТТ-сегменті», — сказала Юлія.

Нагадаємо, навесні дозвіл на трансляцію в Україні отримали канали російської Amediateka A Classic, A First International та A Premier із латвійськими ліцензіями. Із проханням щодо внесення їх до списку адаптованих звернулася «Медіа Група Україна». «Права на контент HBO, FOX, Showtime, Starz, BBC, ABC Studios, Sony Pictures проходять через російські компанії. Але на цих каналах не буде російського контенту», — запевнив Федір Гречанінов, директор зі стратегії й розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4854
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду