Новий канал став партнером двох нових українських фільмів

Новий канал став партнером двох нових українських фільмів

6 Вересня 2021
2171
6 Вересня 2021
12:43

Новий канал став партнером двох нових українських фільмів

2171
Новий канал виступає партнером двох кінопроєктів: «Стоп Земля» та «Смак свободи».
Новий канал став партнером двох нових українських фільмів
Новий канал став партнером двох нових українських фільмів

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» повідомила очільниця каналу Ольга Задорожна.

 «Стоп Земля» скоро вийде в прокат. Стрічка вже отримала нагороду «Кришталевий ведмідь» за найкращий художній фільм від Юнацького журі конкурсної програми Generation 14plus на 71-му Берлінському міжнародному кінофестивалі. А також здобула головний приз німецького Fünf Seen Filmfestival. Чи покаже канал її в ефірі поки що не відомо.  «Щодо ефіру — ще обговорюємо. Адже це прекрасний приклад вітчизняного неореалізму. Але не комедія і не пригоди, а радше драма», - сказала Ольга.

Інший проєкт, який підтримує канал, —  стрічка «Смак свободи» — зараз на стадії зйомок. Його виробляє Ganza film. Це комедія про дівчинку-кулінара, яка мріє виграти в кулінарному конкурсі та відкрити власний ресторан. «У фільмі зніматиметься Шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов. Дуже милий фільм, і я сподіваюся, що ця історія буде комерційно успішною», - переконана Ольга.

Також вона розказала, що придбати для показу в ефірі мультфільм «Гуллівер повертається» від «Кварталу 95» каналу не вдалось через угоду з «1+1».

Нагадаємо, Новий показував українські фільми «Сторожoву заставу», «Давай, танцюй!», «Секс і нічого особистого» й «Самотній за контрактом».

Фото: facebook.com/stop.zemlia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2171
Читайте також
02.03.2021 13:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
«Детектор медіа»
4 655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду