detector.media
06.09.2021 12:43
Новий канал став партнером двох нових українських фільмів
Новий канал став партнером двох нових українських фільмів
Новий канал виступає партнером двох кінопроєктів: «Стоп Земля» та «Смак свободи».

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» повідомила очільниця каналу Ольга Задорожна.

 «Стоп Земля» скоро вийде в прокат. Стрічка вже отримала нагороду «Кришталевий ведмідь» за найкращий художній фільм від Юнацького журі конкурсної програми Generation 14plus на 71-му Берлінському міжнародному кінофестивалі. А також здобула головний приз німецького Fünf Seen Filmfestival. Чи покаже канал її в ефірі поки що не відомо.  «Щодо ефіру — ще обговорюємо. Адже це прекрасний приклад вітчизняного неореалізму. Але не комедія і не пригоди, а радше драма», - сказала Ольга.

Інший проєкт, який підтримує канал, —  стрічка «Смак свободи» — зараз на стадії зйомок. Його виробляє Ganza film. Це комедія про дівчинку-кулінара, яка мріє виграти в кулінарному конкурсі та відкрити власний ресторан. «У фільмі зніматиметься Шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов. Дуже милий фільм, і я сподіваюся, що ця історія буде комерційно успішною», - переконана Ольга.

Також вона розказала, що придбати для показу в ефірі мультфільм «Гуллівер повертається» від «Кварталу 95» каналу не вдалось через угоду з «1+1».

Нагадаємо, Новий показував українські фільми «Сторожoву заставу», «Давай, танцюй!», «Секс і нічого особистого» й «Самотній за контрактом».

Фото: facebook.com/stop.zemlia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY