Контент каналів Sony може з’явитись на платформах платного відео

Контент каналів Sony може з’явитись на платформах платного відео

23 Червня 2021
2827
23 Червня 2021
15:43

Контент каналів Sony може з’явитись на платформах платного відео

2827
Мейджери намагаються вибудовувати свій бізнес напряму з користувачем.
Контент каналів Sony може з’явитись на платформах платного відео
Контент каналів Sony може з’явитись на платформах платного відео

Контент каналів Sony Pictures  може з’явитись або на платформах платного відео, або на інших каналах. Про це у бліц-інтерв’ю «Детектор медіа» сказав керівник компанії дистрибутора «Бітмедіаком» Сергій Осадчий.

23 червня 2021 року українські провайдери припиняють показ телеканалів Sony Sci-Fi, Sony Channel і Sony Turbo. Правовласник  — компанія SPTI Networks Eastern Europe UK) Limited, зареєстрована у Великій Британії, — вирішив піти з українського ринку. А також із ринків  Білорусі, Казахстану, Вірменії та Росії.

«Канали Sony йдуть з українського ринку, тому що правовласник змінює стратегію розповсюдження свого контенту. Ці зміни почались не з України. На мою особисту думку, це глобальний тренд, який стосується не лише Sony Pictures», - сказав Сергій.

 За його словами, цей тренд стосується всіх мейджорів, особливо тих, хто зараз активно будує свій власний бізнес напряму з користувачем D2C (direct-to-consumer).

«Вони починають згортати свої телевізійні мережі по всьому світові і зосереджуються на дистрибуції контенту через стримінгові платформи. Керівник компанії Disney, яка володіє телемережами Disney, Fox і National Geographic, у нещодавньому зверненні заявив про наміри закрити 100 каналів вже до кінця цього року. Так само злиття WarnerMedia та Discovery може прискорити глобальну D2C-експансію цих брендів з одночасним скороченням кількості власних телеканалів та припиненням ліцензійних контрактів з продажу прав каналам та платформам третіх осіб.  Адже  весь цей контент стає основою власних глобальних ОТТ-сервісів», - зазначив Сергій.

Нагадаємо, на початку  червня 2021 року провайдери почали отримувати листи від представників Sony про розірвання договорів із 23 червня. Правовласник просив компанії в Україні протягом тридцяти днів повернути неушкоджені смарт-карти і завершити всі платежі, після чого не використовувати продукт Sony Pictures Television.

Ілюстрація: sweet.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду