detector.media
29.04.2021 12:21
Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана
Нацрада видала ліцензію новому каналу Миколи Фельдмана
Фельдман має намір створити мережу регіонального телебачення. «Канал Центр» має центральну студію у Дніпрі.

Ліцензію на мовлення у кабельних мережах та за технологією OTT отримала ТОВ «Телерадіокомпанія "Канал Центр"» з Дніпра. Таке рішення 28 квітня на своєму засіданні прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

«Канал Центр» належить Миколі Фельдману, він також є  його директором.

Зареєстрована компанія 24 грудня 2020 року, статутний капітал 1 383 700 гривень. Серед пов’язаних осіб компанія, співвласником якої є голова Дніпропетровської ОДА часів Коломойського Генадій Корбан. А також «Кременчуцьке громадське телебачення».

Під час засідання Микола Фельдман зазначив, що має на меті зробити мережеве регіональне телебачення.

«У мене є досвід побудови мережі громадського телебачення. І зараз є ідея розвивати регіональне телебачення та говорити про програми регіонів. Ми працюємо над реєстров проблем в регіонах. І левову частину ефіру будемо присвячувати цьому», – зазначив він.

У концепції передбачена трансляція інформаційно-аналітичних, науково-просвітницьких, культурно-мистецьких  програм. Центральна студія, за його словами, у Дніпрі. Микола Фельдман зазначив, що зараз розвиває мережу регіональних кореспондентів.

Роялті з провайдерів брати канал поки що не збирається.

Нагадаємо, Роман Скрипін і його бізнес-партнер Микола Фельдман у 2019 році запустили прототип медійної біржі – платформу на блокчейн flower.vision. 

Ілюстрація: Скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY