Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів  Megogo

Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів Megogo

10 Листопада 2020
2233
10 Листопада 2020
18:03

Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів Megogo

2233
Передплатникам Megogo будуть доступні тисячі годин VOD (video-on-demand) і спортивний контент на Eurosport 1 HD та Eurosport 2 HD.
Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів  Megogo
Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів  Megogo

З грудня 2020 року стримінговий розважальний сервіс Discovery+ стане доступний клієнтам Megogo у 13 країнах Східної Європи й Азії. Про це повідомляє пресофіс Discovery

Це передбачає стратегічне партнерство компаній. Зокрема, Discovery+ зможуть дивитись в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизії та Казахстані.

Discovery+ пропонуватиме документальні, розважальні та спортивні телешоу виробництва компанії Discovery: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID, Discovery Science, Food Network, Travel Channel і Eurosport.

Передплатникам Megogo будуть доступні тисячі годин VOD (video-on-demand) і спортивний контент на Eurosport 1 HD та Eurosport 2 HD. Серед них такі проєкти як «Золота лихоманка», «Махінатори», «ВЕЛИКЕ і Річард Хаммонд», «Віза нареченого. Віза нареченої», «Вдягнися до весілля», «Доктор Прищик», «Джо Екзотик: тигри, брехня та таємниці», «Хто вбив Джеффрі Епштейна». Також у цих країнах глядачі вперше побачать документальний контент Discovery у форматі 4K. А шанувальники спорту отримають ще більше лайв-матчів й оглядів спортивних подій Eurosport, зокрема «Ролан Гаррос», Відкритий чемпіонат Австралії, Олімпійські ігри тощо.

«Для нас це шлях до створення потужної спільної пропозиції для споживачів. Ми розвиватимемо партнерство й надалі», - зазначив Джеймі Кук, GSVP Discovery CEEMCA, MEA & Russia.

Іван Шестаков,  директор зі стратегічного розвитку MEGOGO, зазначив, що пишається запуском Discovery+.

Нагадаємо, у жовтні «Воля» та Megogo розпочали співпрацю щодо трансляції футболу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2233
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду