detector.media
10.11.2020 18:03
Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів Megogo
Discovery відкриває доступ до свого стрімінгового сервісу для клієнтів  Megogo
Передплатникам Megogo будуть доступні тисячі годин VOD (video-on-demand) і спортивний контент на Eurosport 1 HD та Eurosport 2 HD.

З грудня 2020 року стримінговий розважальний сервіс Discovery+ стане доступний клієнтам Megogo у 13 країнах Східної Європи й Азії. Про це повідомляє пресофіс Discovery

Це передбачає стратегічне партнерство компаній. Зокрема, Discovery+ зможуть дивитись в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизії та Казахстані.

Discovery+ пропонуватиме документальні, розважальні та спортивні телешоу виробництва компанії Discovery: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID, Discovery Science, Food Network, Travel Channel і Eurosport.

Передплатникам Megogo будуть доступні тисячі годин VOD (video-on-demand) і спортивний контент на Eurosport 1 HD та Eurosport 2 HD. Серед них такі проєкти як «Золота лихоманка», «Махінатори», «ВЕЛИКЕ і Річард Хаммонд», «Віза нареченого. Віза нареченої», «Вдягнися до весілля», «Доктор Прищик», «Джо Екзотик: тигри, брехня та таємниці», «Хто вбив Джеффрі Епштейна». Також у цих країнах глядачі вперше побачать документальний контент Discovery у форматі 4K. А шанувальники спорту отримають ще більше лайв-матчів й оглядів спортивних подій Eurosport, зокрема «Ролан Гаррос», Відкритий чемпіонат Австралії, Олімпійські ігри тощо.

«Для нас це шлях до створення потужної спільної пропозиції для споживачів. Ми розвиватимемо партнерство й надалі», - зазначив Джеймі Кук, GSVP Discovery CEEMCA, MEA & Russia.

Іван Шестаков,  директор зі стратегічного розвитку MEGOGO, зазначив, що пишається запуском Discovery+.

Нагадаємо, у жовтні «Воля» та Megogo розпочали співпрацю щодо трансляції футболу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY