detector.media
01.09.2020 14:04
У Megogo нова маркетингова директорка
У Megogo нова маркетингова директорка
Раніше маркетингом займався Іван Шестаков.

1 вересня посаду директора з маркетингу медіасервісу Megogo посіла Валерія Толочина. Про це повідомляє пресслужба Megogo.

Раніше одразу дві посади директора з маркетингу та стратегії обіймав Іван Шестаков, який наразі працює над стратегічним розвитком компанії.

Валерія Толочина має більш як 18-річний досвід у сфері реклами, маркетингу, PR, CRM, SMM та CSR. Кар'єру розпочала в банківській сфері. У 2006 році перейшла до однієї з найбільших мереж побутової техніки та електроніки, де працювала на позиції керівника відділу PR, а згодом – директорки з реклами та PR. Із 2010 року очолювала маркетинг Intertop в Україні та Казахстані, а також digital-маркетинг онлайн-магазину intertop.ua та бренду Braska.

Відділ маркетингу Megogo займатиметься брендингом компанії, партнерськими проєктами, перформанс-маркетингом та співпрацею з вендорами.

Валерія Толочина планує побудувати оновлену маркетингову стратегію Megogo та хоче показати більшій кількості людей, яким має бути споживання контенту.

Нагадаємо, нещодавно Megogo почав розвивати напрямок Megogo Audio, відкрив свій майданчик для подкастерів і почав створювати власні аудіокнижки.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY