Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку

Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку

31 Серпня 2020
1677
31 Серпня 2020
20:34

Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку

1677
Термін подання попередніх пропозицій — до 13 вересня 2020 року.
Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку
Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку

Видання Zn.ua оголосило конкурс серед компаній на проведення дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій для розвитку. Про це повідомляється на сайті.

Завдання компанії, яка буде обрана, - на основі проведеного дослідження запропонувати редакції Zn.ua комплекс практичних рекомендацій і конкретних заходів, які дозволять збільшити охоплення вітчизняної аудиторії у 10–15 разів, а зарубіжної аудиторії — у 3–5 разів.

Видання очікує отримати формулювання ключових галузей, в яких можливий розвиток, а також рекомендації щодо постановки цілей з метою покращення фінансової стійкості.

Ключовими умовами (обмежувальними чинниками) при підготовці рекомендацій і заходів є:

  • збереження місії Zn.ua як інформаційно-аналітичного видання формату quality-press;
  • неангажованість видання за партійною чи політичною (влада/опозиція) ознакою;
  • відсутність/неприйнятність фінансування Zn.ua з державного бюджету;
  • відсутність/неприйнятність фінансування Zn.ua будь-якими олігархічними групами чи політичними партіями.

Методологія дослідження має бути запропонована виконавцем проєкту - з подальшим спільним обговоренням і узгодженням з редакцією Zn.ua. Вона має включати:

  • розгорнутий SWOT-аналіз для Zn.ua порівняно з іншими медіаресурсами України схожого профілю як потенційними конкурентами;
  • цикл якісних досліджень у форматі фокус-груп у різних регіонах країни для вивчення ядра читачів/підписників Zn.ua та потенційної ширшої аудиторії охоплення, їх інтересів і пріоритетів;
  • порівняльний аналіз сучасних/новітніх медійних способів подання і поширення інформації для медіаресурсу формату quality-press з метою підвищення оперативності та розширення аудиторії Zn.ua;
  • вивчення юзабіліті сайту Zn.ua, зокрема з допомогою технології ай-трекінгу;
  • фінансові розрахунки для обґрунтування параметрів фінансової бази для виходу Zn.ua в режимі стійкого функціонування на твердій фінансовій основі.

Роботи мають бути виконані протягом шести тижнів, починаючи від дати підписання договору із Zn.ua.

Участь у тендері може взяти вітчизняна або зарубіжна компанія, яка має успішний досвід проведення подібних досліджень для медійних ресурсів, підкріплений відповідними рекомендаціями.

Термін подання попередніх пропозицій — до 13 вересня 2020 року. Адреса для направлення попередніх пропозицій: zn94@ ukr.net з темою листа «Головному редактору — участь у проєкті».

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019-го стало відомо про припинення випуску паперової газети «Дзеркало тижня» з нового року. Джерела також повідомляли, що видання може закрити сайт.

З початку 2020 року газету було закрито. Після скорочень та оптимізації сайт видання продовжив роботу.

Тижневик «Дзеркало тижня. Україна» на чолі з Юлією Мостовою виходив з 2011 року. З 1994 по 2011 роки виходив тижневик «Дзеркало тижня» на чолі з Володимиром Мостовим.

Засновник газети «Дзеркало тижня. Україна» - ТОВ «ЗН УА», яке через ТОВ «ЗН груп» належить Юлії Мостовій, Володимиру Мостовому та Олексію Мостовому.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1677
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду