detector.media
31.08.2020 20:34
Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку
Zn.ua шукає компанію для дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій щодо розвитку
Термін подання попередніх пропозицій — до 13 вересня 2020 року.

Видання Zn.ua оголосило конкурс серед компаній на проведення дослідження аудиторії та підготовки рекомендацій для розвитку. Про це повідомляється на сайті.

Завдання компанії, яка буде обрана, - на основі проведеного дослідження запропонувати редакції Zn.ua комплекс практичних рекомендацій і конкретних заходів, які дозволять збільшити охоплення вітчизняної аудиторії у 10–15 разів, а зарубіжної аудиторії — у 3–5 разів.

Видання очікує отримати формулювання ключових галузей, в яких можливий розвиток, а також рекомендації щодо постановки цілей з метою покращення фінансової стійкості.

Ключовими умовами (обмежувальними чинниками) при підготовці рекомендацій і заходів є:

Методологія дослідження має бути запропонована виконавцем проєкту - з подальшим спільним обговоренням і узгодженням з редакцією Zn.ua. Вона має включати:

Роботи мають бути виконані протягом шести тижнів, починаючи від дати підписання договору із Zn.ua.

Участь у тендері може взяти вітчизняна або зарубіжна компанія, яка має успішний досвід проведення подібних досліджень для медійних ресурсів, підкріплений відповідними рекомендаціями.

Термін подання попередніх пропозицій — до 13 вересня 2020 року. Адреса для направлення попередніх пропозицій: zn94@ ukr.net з темою листа «Головному редактору — участь у проєкті».

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019-го стало відомо про припинення випуску паперової газети «Дзеркало тижня» з нового року. Джерела також повідомляли, що видання може закрити сайт.

З початку 2020 року газету було закрито. Після скорочень та оптимізації сайт видання продовжив роботу.

Тижневик «Дзеркало тижня. Україна» на чолі з Юлією Мостовою виходив з 2011 року. З 1994 по 2011 роки виходив тижневик «Дзеркало тижня» на чолі з Володимиром Мостовим.

Засновник газети «Дзеркало тижня. Україна» - ТОВ «ЗН УА», яке через ТОВ «ЗН груп» належить Юлії Мостовій, Володимиру Мостовому та Олексію Мостовому.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY