У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри

У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри

19 Серпня 2020
2582
19 Серпня 2020
13:13

У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри

2582
У новому осінньому сезоні на ICTV вийдуть три нові серіали: «Пес-6», «Козаки. Абсолютно брехлива історія» та «Доброволець».
У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри
У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри

Про це під час презентації сезону у спецвипуску «Фактів», який вийшов на сайті каналу, повідомила ведуча Олена Фроляк.

 Новий сезон «Пса» стартує на каналі 7 вересня. Виробництвом стрічки займається ProTV. За сюжетом, поліцейський Макс зі своїм чотирилапим напарником продовжуть звільняти вулиці від небезпечних злочинців. У перших серіях планується весілля. Творці серіалу обіцяють зробити більш цікавою сюжетну лінію стосунків головного героя Макса та його коханої Олени.

Ще однією прем’єрою стане 12-серійна костюмована комедія «Козаки. Абсолютно брехлива історія». Виробництво - IQ Production. Це історія  про «пригоди козаків наприкінці 16 століття, пошук скарбів та справжньої дружби». За сюжетом, простий сільський хлопець Іван краде коштовності у московського царя, щоб викупити свою матір з турецького полону. Виявляється, він вкрав магічну сережку, яка є запорукою непереможності Московської влади. Іванові не вдається її вберегти. Скарб потрапляє на Січ і опиняється у вусі Кошового. А забрати сережку в козаків значно важче, ніж у царя. Нагадаємо, минулого року серіал брав участь у конкурсі проектів патріотичного спрямування Міністерства культури під назвою «Козаки» та ввійшов до переліку переможців. Творці просили 16,8 млн державної фінансової підтримки. 

Також канал покаже 8-серійний бойовик «Доброволець» Ахтема Сеітаблаєва. У центрі сюжету серіалу – колишній доброволець АТО, який намагається адаптуватися до мирного життя і водночас розкручує злочинну змову, щоб запобігти теракту.

Свій новий сезон канал називає «Сезоном героїв»

А розпочинається він, як вже писав «Детектор медіа»,  з трьох прем’єр від «Дизель студіо».

Нагадаємо, 28 серпня на  телеканалі ICTV вийдуть нові випуски «Дізель шоу», восьмий сезон скетчкому «На трьох» і другий сезон ситкому «Вижити за будь-яку ціну». 

Детальніше про плани «Дизель студіо» читайте в інтерв’ю шеф-редактора  Олексія Бланара.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2582
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду