detector.media
19.08.2020 13:13
У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри
У новому сезоні ICTV запускає три серіальні прем’єри
У новому осінньому сезоні на ICTV вийдуть три нові серіали: «Пес-6», «Козаки. Абсолютно брехлива історія» та «Доброволець».

Про це під час презентації сезону у спецвипуску «Фактів», який вийшов на сайті каналу, повідомила ведуча Олена Фроляк.

 Новий сезон «Пса» стартує на каналі 7 вересня. Виробництвом стрічки займається ProTV. За сюжетом, поліцейський Макс зі своїм чотирилапим напарником продовжуть звільняти вулиці від небезпечних злочинців. У перших серіях планується весілля. Творці серіалу обіцяють зробити більш цікавою сюжетну лінію стосунків головного героя Макса та його коханої Олени.

Ще однією прем’єрою стане 12-серійна костюмована комедія «Козаки. Абсолютно брехлива історія». Виробництво - IQ Production. Це історія  про «пригоди козаків наприкінці 16 століття, пошук скарбів та справжньої дружби». За сюжетом, простий сільський хлопець Іван краде коштовності у московського царя, щоб викупити свою матір з турецького полону. Виявляється, він вкрав магічну сережку, яка є запорукою непереможності Московської влади. Іванові не вдається її вберегти. Скарб потрапляє на Січ і опиняється у вусі Кошового. А забрати сережку в козаків значно важче, ніж у царя. Нагадаємо, минулого року серіал брав участь у конкурсі проектів патріотичного спрямування Міністерства культури під назвою «Козаки» та ввійшов до переліку переможців. Творці просили 16,8 млн державної фінансової підтримки. 

Також канал покаже 8-серійний бойовик «Доброволець» Ахтема Сеітаблаєва. У центрі сюжету серіалу – колишній доброволець АТО, який намагається адаптуватися до мирного життя і водночас розкручує злочинну змову, щоб запобігти теракту.

Свій новий сезон канал називає «Сезоном героїв»

А розпочинається він, як вже писав «Детектор медіа»,  з трьох прем’єр від «Дизель студіо».

Нагадаємо, 28 серпня на  телеканалі ICTV вийдуть нові випуски «Дізель шоу», восьмий сезон скетчкому «На трьох» і другий сезон ситкому «Вижити за будь-яку ціну». 

Детальніше про плани «Дизель студіо» читайте в інтерв’ю шеф-редактора  Олексія Бланара.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY