«Українська правда» запускає медіалабораторію

«Українська правда» запускає медіалабораторію

16 Серпня 2020
1638
16 Серпня 2020
16:10

«Українська правда» запускає медіалабораторію

1638
Платформу буде презентовано 26 серпня.
«Українська правда» запускає медіалабораторію
«Українська правда» запускає медіалабораторію

«Українська правда» запускає медіалабораторію. Про це йдеться в розсилці для підписників.

«Чого сьогодні хоче наш читач, окрім новин? За що він готовий платити насамперед своїм часом? Як зробити так, щоб він повернувся на сайт сьогодні ввечері і завтра вранці? Які теми і формати, окрім традиційного "літери + картинки" найкраще "заходять"? Медіалабораторія УП буде шукати відповіді на ці питання разом з читачами», - анонсують в УП.

Медіалабораторію - платформу інноваційних форматів журналістики - презентують 26 серпня о 19:00 для підписників під час zoom-зустрічі. Головна редакторка УП Севгіль Мусаєва, редактор Медіалабу Михайло Кригель та керівник напрямку подкастів Федір Попадюк розкажуть про концепцію Медіалабу, плани на осінній сезон та запитають, «чого хочуть читачі».

Нагадаємо, «Українська правда» запустила платний «Клуб читачів». Приєднатися до клубу можна за посиланням, за 55 гривень на місяць або 500 гривень на рік.

Спільноти, членства та клуби при ЗМІ. Як це працює і чи врятує українські медіа? - читайте тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1638
Читайте також
24.06.2020 12:15
Орися Грудка
для «Детектора медіа»
1 936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду