«Плюсплюс» вийшов у HD-форматі

«Плюсплюс» вийшов у HD-форматі

23 Квітня 2020
2677
23 Квітня 2020
12:30

«Плюсплюс» вийшов у HD-форматі

2677
Для провайдерів канал у цьому форматі доступний у рамках укладених угод на 2020 рік без сплати додаткових коштів.
«Плюсплюс» вийшов у HD-форматі
«Плюсплюс» вийшов у HD-форматі

«1+1 медіа» запустила HD-версію телеканалу «Плюсплюс». Про це повідомляє пресслужба групи.

У цьому форматі канал мовить з 23 квітня. І доступний на VOD-платформі 1+1 video та на платформі платного телебачення «Київстар ТБ», а також доступний для підключення іншими провайдерами платного телебачення.

Для провайдерів програмної послуги група пропонує можливість трансляції «Плюсплюс» в HD у їхніх мережах у рамках укладених угод на 2020 рік без сплати додаткових коштів за права на його трансляцію.

«Нам вдалось суттєво випередити наш власний план: у першу чергу, ми запустили не три канали у HD, як було задумано із початку, а чотири. І, звісно, доступність  «Плюсплюс» в покращеній якості у першому півріччі, а не другому, як ми обіцяли раніше – теж можна вважати суттєвим перевиконанням плану», − прокоментував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа».

Нагадаємо, «1+1 медіа» запустила HD-версію телеканалу «1+1» восени 2019 року, а ТЕТ та «2+2» у березні 2020 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2677
Читайте також
09.03.2021 15:10
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
7 990
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду