«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали

«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали

4 Березня 2020
9484
4 Березня 2020
15:57

«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали

9484
Для Paramount Channel і Spike запустять HD-версії.
«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали
«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали

Група «1+1 медіа» розширює своє дистрибуційне портфоліо новими телеканалами медіахолдингу ViacomCBS. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Група буде розповсюджувати по мережах провайдерів України іноземні канали Paramount Channel і NickToons. Вони вже пройшли процедуру адаптації та отримали дозвіл на ретрансляцію на території України. Згідно з угодою на 2020 рік «1+1 медіа» залишається єдиним в Україні дистрибутором каналів ViacomCBS.

Окрім цього група додатково запускає в Україні HD-версії телеканалів Paramount Channel і Spike. Нові телеканали вже доступні в мережах вітчизняних кабельних, супутникових і IPTV / OTT провайдерів.

Paramount Channel − розважальний канал, який пропонує глядачами кінохіти. Телеканал показує як блокбастери, так і роботи-переможці міжнародних фестивалів останніх років від таких режисерів як Роман Поланскі, Паоло Соррентіно та Вес Андерсон, а також актуальні ток-шоу за участі світових зірок, наприклад, «Шоу Грема Нортона» і «BAFTA − життя в картинах».

NickToons створений для дітей віком від 6 до 10 років і транслює виключно мультфільми. Наразі в програмній сітці телеканалу вже понад 600 годин мультиплікаційних серіалів, щороку вона поповнюється 200 новими епізодами. Серед контенту каналу − «Губка Боб Квадратні Штани» (SpongeBob SquarePants), «Черепашки-ніндзя» (Teenage Mutant Ninja Turtles), «Кунг-Фу Панда» (Kung Fu Panda), «Пінгвіни з Мадагаскару » (The Penguins of Madagascar), «Монстри проти прибульців » (Monsters vs. Aliens) та інші.

Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа», вважає, що поява нових тематичних каналів у портфоліо групи – це відповідь на потреби українських глядачів: «Ми розуміємо, якого саме контенту їм хотілося б бачити більше, а тому розширення співпраці з компанією ViacomCBS, канали якої ми дистрибутуємо вже не перший рік, − це результат нашого спільного бажання забезпечити глядача легальним доступом до культових телевізійних продуктів».

Нагадаємо, наприкінці 2019 року  дистрибуційний пакет групи «1+1 медіа» поповнився каналами групи Film.ua: FilmUADrama, «36,6» та «Кус-кус». Також «1+1 медіа» продовжує дистрибуцію власних каналів «1+1», «2+2», ТЕТ, УНІАН, «Плюсплюс» та «Бігуді», спільних з партнерами каналів Paramount Comedy і Kvartal TV, українських нішевих каналів Star Cinema, Star Family, Bolt, а також міжнародних Nickelodeon, Nicke Jr, VH1 Classic, VH1 European, MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду