detector.media
04.03.2020 15:57
«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали
«1+1 медіа» взяла на дистрибуцію ще два міжнародних канали
Для Paramount Channel і Spike запустять HD-версії.

Група «1+1 медіа» розширює своє дистрибуційне портфоліо новими телеканалами медіахолдингу ViacomCBS. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Група буде розповсюджувати по мережах провайдерів України іноземні канали Paramount Channel і NickToons. Вони вже пройшли процедуру адаптації та отримали дозвіл на ретрансляцію на території України. Згідно з угодою на 2020 рік «1+1 медіа» залишається єдиним в Україні дистрибутором каналів ViacomCBS.

Окрім цього група додатково запускає в Україні HD-версії телеканалів Paramount Channel і Spike. Нові телеканали вже доступні в мережах вітчизняних кабельних, супутникових і IPTV / OTT провайдерів.

Paramount Channel − розважальний канал, який пропонує глядачами кінохіти. Телеканал показує як блокбастери, так і роботи-переможці міжнародних фестивалів останніх років від таких режисерів як Роман Поланскі, Паоло Соррентіно та Вес Андерсон, а також актуальні ток-шоу за участі світових зірок, наприклад, «Шоу Грема Нортона» і «BAFTA − життя в картинах».

NickToons створений для дітей віком від 6 до 10 років і транслює виключно мультфільми. Наразі в програмній сітці телеканалу вже понад 600 годин мультиплікаційних серіалів, щороку вона поповнюється 200 новими епізодами. Серед контенту каналу − «Губка Боб Квадратні Штани» (SpongeBob SquarePants), «Черепашки-ніндзя» (Teenage Mutant Ninja Turtles), «Кунг-Фу Панда» (Kung Fu Panda), «Пінгвіни з Мадагаскару » (The Penguins of Madagascar), «Монстри проти прибульців » (Monsters vs. Aliens) та інші.

Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа», вважає, що поява нових тематичних каналів у портфоліо групи – це відповідь на потреби українських глядачів: «Ми розуміємо, якого саме контенту їм хотілося б бачити більше, а тому розширення співпраці з компанією ViacomCBS, канали якої ми дистрибутуємо вже не перший рік, − це результат нашого спільного бажання забезпечити глядача легальним доступом до культових телевізійних продуктів».

Нагадаємо, наприкінці 2019 року  дистрибуційний пакет групи «1+1 медіа» поповнився каналами групи Film.ua: FilmUADrama, «36,6» та «Кус-кус». Також «1+1 медіа» продовжує дистрибуцію власних каналів «1+1», «2+2», ТЕТ, УНІАН, «Плюсплюс» та «Бігуді», спільних з партнерами каналів Paramount Comedy і Kvartal TV, українських нішевих каналів Star Cinema, Star Family, Bolt, а також міжнародних Nickelodeon, Nicke Jr, VH1 Classic, VH1 European, MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY