detector.media
21.02.2020 16:21
Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group
Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group
В управлінській структурі кінокомпанії з’явилася позиція СЕO.

Про це повідомляє пресслужба Film.ua Group.

Рішення про створення позиції СЕO було прийнято через зростання групи компаній та для збереження центричності управління, мінімізації ризиків і оптимізації ресурсів. Стратегія, основні цілі та бізнес-структура залишаться незмінними, йдеться в пресрелізі. 

Вікторія Ярмощук працює з Film.ua Group 17 років, із моменту її заснування.

З 2010 року керувала медійною консалтинговою компанією Media Resources Management. У 2016 році очолила Українську кіноасоціацію. У 2019 році зайняла позицію координатора напряму «Кіно» в рамках роботи Офісу з розробки гуманітарної політики України, та є радником Міністра культури, молоді та спорту України в галузі кінематографа. У 2011 році Вікторія запустила і вивела на міжнародний рівень індустріальну конференцію Kyiv Media Week. У 2016 році була удостоєна Національної премії України «Телетріумф» за внесок у просування й популяризацію української медіаіндустрії та України в усьому світі.

«Для мене велика честь і велика відповідальність стати першим СЕО Film.ua Group... Моя мета — зберегти динамічний розвиток групи, очолити унікальну команду професіоналів і досягти всіх запаморочливих цілей, які поставлені довгостроковою стратегією розвитку. І тут ідеться не тільки про бізнес, а й про глобальні питання: світ змінюється з карколомною швидкістю, змінюються й медіа, але їхня колосальна роль у розвитку людської спільноти залишається незмінною. Дуже важливо, щоб медіа створювалися відповідальними, грамотними, не байдужими до глобальних цілей людьми і компаніями», — коментує своє призначення Вікторія Ярмощук.

«Зміна управлінської структури — один з етапів розвитку Film.ua Group. Нашому космічному кораблю потрібен капітан, і немає людини, яка б краще відповідала цій особливо важливій позиції. Вікторія, вся професійна діяльність якої пов’язана з медіабізнесом, — людина бездоганної репутації, людина з широкими зв’язками, з прекрасною освітою та унікальним досвідом. Саме їй ми довірили вести нашу компанію до наступних цілей, передбачених нашою стратегією, яка стосується не тільки побудови ефективних бізнес-процесів всередині компанії та максимальної монетизації контенту, а й створення в нашій країні повноцінної креативної індустрії, яка ефективно працює», — пояснив співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський.

Фото: пресслужба Film.ua Group

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY