Телеканал Oboz TV перейменувався на Obozrevatel

Телеканал Oboz TV перейменувався на Obozrevatel

17 Лютого 2020
4759
17 Лютого 2020
15:53

Телеканал Oboz TV перейменувався на Obozrevatel

4759
Супутниковий інформаційний телеканал Oboz TV змінив назву на Obozrevatel. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Золота середина» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 13 лютого.
Телеканал Oboz TV перейменувався на Obozrevatel
Телеканал Oboz TV перейменувався на Obozrevatel

Представник компанії пояснив, що Obozrevatel – це бренд інтернет-видання, на базі якого виріс телеканал, тому вирішили розвивати обидва медіа під одним брендом.

Також канал трохи відкоригував свою програмну концепцію: замість 2 годин розважальних програм додав додаткові півтори години інформаційно-аналітичних і публіцистичних та півгодини підбірки музики.

Нагадаємо, телеканал Oboz TV проліцензувався в Нацраді в липні 2017 року, у жовтні 2017-го відкрив нову студію, а в листопаді 2017-го розпочав супутникове мовлення.

Кінцеві бенефіціари телеканалу «Обоз TV» – члени родини Михайла Бродського: дружина Світлана Бродська, сини Ростислав Бродський і Юрій Бродський.

Oboz TV починався як відеорозділ порталу «Обозреватель». З 2013 року інтернет-канал Oboz TV працює на відеосервісі YouTube.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4759
Читайте також
13.07.2017 18:55
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 595
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду