Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»

Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»

11 Лютого 2020
2805
11 Лютого 2020
17:10

Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»

2805
Фестиваль об'єднав посаду голови пресслужби та піар-директора і запросив на неї іншу людину. Ім'я наразі не розголошується.
Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»
Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»

Про звільнення Анастасія Пугач повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Це були унікальні три роки мого життя, роки командної роботи, де було багато хорошого кіно та класних проєктів. Вдячна команді, з якою ми розділили три фестивалі», – йдеться в дописі.

У коментарі «Детектору медіа» Анастасія Пугач розповіла, що 7 лютого мала зустріч із гендиректором фестивалю «Молодість» Іваном Адамчуком, який запропонував їй іншу посаду – медіакоординатора відкритого майданчика в рамках 49-го фестивалю «Молодість». Вона обдумала пропозицію та не погодилася на неї. Тож 10 лютого попрощалася із фестивалем.  

Іван Адамчук повідомив «Детектору медіа», що розширив функціонал посади голови пресслужби фестивалю і запросив на неї іншу людину. «Я шукав і знайшов людину, яка буде поєднувати функції прессекретаря і піар-директора. Я не хотів прощатися з Настею, запропонував їй інші функції – медіакоординатора відкритого майданчика на фестивалі або працювати над студентським хабом, але вона повідомила, що не бачить себе в цих проєктах і тому звільняється», – сказав він.

Він також пообіцяв назвати ім'я нового піар-директора в його перший робочий день у четвер, 13 лютого.

Анастасія Пугач пропрацювала головою пресслужби «Молодості» три роки. Вона також є членом оргкомітету фестивалю Kharkiv Meet Docs, тож планує далі займатися його розвитком.

Нагадаємо, раніше фестиваль повідомив про припинення співпраці з генеральною продюсеркою Іванною Дядюрою. 

Фото: Фейсбук Анастасії Пугач

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2805
Читайте також
24.01.2020 15:26
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
3 589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду