detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
11.02.2020 17:10
Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»
Анастасія Пугач пішла з посади голови пресслужби «Молодості»
Фестиваль об'єднав посаду голови пресслужби та піар-директора і запросив на неї іншу людину. Ім'я наразі не розголошується.

Про звільнення Анастасія Пугач повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Це були унікальні три роки мого життя, роки командної роботи, де було багато хорошого кіно та класних проєктів. Вдячна команді, з якою ми розділили три фестивалі», – йдеться в дописі.

У коментарі «Детектору медіа» Анастасія Пугач розповіла, що 7 лютого мала зустріч із гендиректором фестивалю «Молодість» Іваном Адамчуком, який запропонував їй іншу посаду – медіакоординатора відкритого майданчика в рамках 49-го фестивалю «Молодість». Вона обдумала пропозицію та не погодилася на неї. Тож 10 лютого попрощалася із фестивалем.  

Іван Адамчук повідомив «Детектору медіа», що розширив функціонал посади голови пресслужби фестивалю і запросив на неї іншу людину. «Я шукав і знайшов людину, яка буде поєднувати функції прессекретаря і піар-директора. Я не хотів прощатися з Настею, запропонував їй інші функції – медіакоординатора відкритого майданчика на фестивалі або працювати над студентським хабом, але вона повідомила, що не бачить себе в цих проєктах і тому звільняється», – сказав він.

Він також пообіцяв назвати ім'я нового піар-директора в його перший робочий день у четвер, 13 лютого.

Анастасія Пугач пропрацювала головою пресслужби «Молодості» три роки. Вона також є членом оргкомітету фестивалю Kharkiv Meet Docs, тож планує далі займатися його розвитком.

Нагадаємо, раніше фестиваль повідомив про припинення співпраці з генеральною продюсеркою Іванною Дядюрою. 

Фото: Фейсбук Анастасії Пугач

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY