Гендиректор BBC йде з посади

Гендиректор BBC йде з посади

20 Січня 2020
2286
20 Січня 2020
13:58

Гендиректор BBC йде з посади

2286
Тоні Холл влітку піде з посади генерального директора британської корпорації суспільного мовлення BBC, після семи років роботи.
Гендиректор BBC йде з посади
Гендиректор BBC йде з посади

Про це 20 січня повідомляється на сайті ВВС.

Тоні Холл пояснив своє рішення вважливістю того, щоб гендиректором ВВС була одна й та сама людина під час запланованого глобального фінансового звіту в 2022 році та перегляду статуту корпорації в 2027 році.

Пошук нового генерального директора розпочнеться «протягом найближчих кількох тижнів».

Нагадаємо, у квітні 2013 році стало відомо, що новий генеральний директор британської корпорації суспільного мовленя Тоні Холл (Tony Hall) офіційно приступив до виконання службових обов'язків. До цього обов’язки гендиректора виконував Тім Деві (Tim Davy). Він вступив на посаду на тлі наслідків гучного скандалу із Джиммі Севілом, одним із «зоряних» телеведучих ВВС 1960-1970 років, дії якого спровокували відставку попередника Холла – Джорджа Ентуісла.

Фото: BBC

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2286
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду