detector.media
03.01.2020 13:48
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі
Міжнародні канали «Медіа Групи Україна» стали доступні на ізраїльській платформі
«Медіа Група Україна» уклала контракт на ретрансляцію міжнародних телеканалів Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2 з компанією Terra TV – засновником платформи ALTRU на базі ізраїльського телекомунікаційного провайдера НОТ.

Про це повідомляє пресслужба групи.

Офіційний запуск ALTRU відбувся у 2019 році. Платформа використовує технологічне рішення на базі оператора HOT, яке дозволяє на одному ресивері здійснювати трансляцію кабельного та інтернет-телебачення.

Зараз до неї входять 65 ефірних каналів, а також VOD-архів. В Ізраїлі проживає багато українців, тому, на думку медіагрупи, значну увагу команда ALTRU приділяє підбору українських каналів.

«Унікальність платформи і широта нашого контенту – це поєднання успіху для українських абонентів. А розподіл мов, української та російської – 50/50, і можливість вибору звукової доріжки – розширює нашу цільову аудиторію», - зазначив Олександр Ремезовський, директор департаменту дистрибуції платних каналів «Медіа Групи Україна».

За його словами, за півроку існування пакету українських каналів у Ізраїлі група набрала «переконливу кількість абонентів», однак яку саме, він не уточнює.

Юрій Гольдштейн, директор з маркетингу ALTRU, сподівається, що завдяки каналам «Медіа Групи Україна» збільшиться кількість клієнтів платформи.

Ukraine 1/Ukraine 2 – транслюють 800 годин контенту на рік, а NLO TV 1/NLO TV 2 близько 400 годин.

Ukraine 1  представляє українські серіали, художні фільми, документальні, соціальні та інформаційні програми: серіали «Співачка», «Клан ювелірів», «На лінії життя», «Ляля», «Лікар Ковальчук», скріптед-реаліті «Реальна містика», «Агенти справедливості» та ін.

Ukraine 2 – програми та шоу: «Говорить Україна», «Місія: краса», «Свекруха чи невістка», «Найкращий кухар на селі» тощо.

NLO TV 1 – це гумористичні серіали і розважальні програми («Як гартувався стайл», «СуперКопи», «Сишишшоу», «Мамахохотала» тощо).

NLO TV 2 – шоу і передачі з навчальними елементами («Чистоплюї», «Роздовбаї», «Єврочекін» тощо).

Нагадаємо, у липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY