«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня

«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня

31 Грудня 2019
11217
31 Грудня 2019
16:16

«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня

11217
З 1 січня 2020 року телеканал «ПлюсПлюс» групи «1+1 медіа» розпочне мовлення в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-3 стандарту DVB-T2 провайдера «Зеонбуд». Про це повідомила пресслужба групи «1+1 медіа».
«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня
«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня

«Ми раді, що цей надзвичайно важливий крок нарешті відбувся. Завдяки початку мовлення українського дитячого каналу в Т2 тепер ще більша кількість дітей матиме доступ до якісного телебачення, яке не тільки розважає нашого глядача, але й навчає», ‒ прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів «1+1 медіа».

Нагадаємо, 20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії телеканалів холдингу «1+1 медіа» – «ПлюсПлюс» і УНІАН, дозволивши їм помінятися логотипами і програмними концепціями. Фактично ж відбувся обмін мережами каналів.

Перед тим, 20 листопада, Нацрада дозволила телеканалу УНІАН без конкурсу потрапити до загальнонаціональної цифрової мережі Т2, перейшовши з мультиплексу МХ-4, який фактично не існує, до мультиплексу МХ-3 компанії «Зеонбуд». Після «обміну логотипами» в мультиплексі МХ-3 замість просвітницько-інформаційного каналу з назвою УНІАН мовитиме дитячий кіноканал з назвою «ПлюсПлюс». А в регіональному мультиплексі Концерну РРТ у 22 містах Одеської області замість каналу «ПлюсПлюс» мовитиме УНІАН.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11217
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DanilOK YT
1483 дн. тому
Не з 1 января а с 26 Декабря начал вещание в Т2 канал ПЛЮС ПЛЮС люди не морозите голову.
artem
1569 дн. тому
Ще десь з 20 грудня почав... Походу 1+1 взагалі не слідкує, головна для них реклама
ден
1570 дн. тому
Вже мовить,десь з 28 грудня
ден
1570 дн. тому
Вже мочить,здесь з 28 грудня
User
1570 дн. тому
Вы чуть чуть на одну неделю опоздали,он уже вещает в Т2 вместо канала бизнес
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду