detector.media
31.12.2019 16:16
«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня
«ПлюсПлюс» почне мовлення в цифровому ефірі Т2 з 1 січня
З 1 січня 2020 року телеканал «ПлюсПлюс» групи «1+1 медіа» розпочне мовлення в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-3 стандарту DVB-T2 провайдера «Зеонбуд». Про це повідомила пресслужба групи «1+1 медіа».

«Ми раді, що цей надзвичайно важливий крок нарешті відбувся. Завдяки початку мовлення українського дитячого каналу в Т2 тепер ще більша кількість дітей матиме доступ до якісного телебачення, яке не тільки розважає нашого глядача, але й навчає», ‒ прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів «1+1 медіа».

Нагадаємо, 20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії телеканалів холдингу «1+1 медіа» – «ПлюсПлюс» і УНІАН, дозволивши їм помінятися логотипами і програмними концепціями. Фактично ж відбувся обмін мережами каналів.

Перед тим, 20 листопада, Нацрада дозволила телеканалу УНІАН без конкурсу потрапити до загальнонаціональної цифрової мережі Т2, перейшовши з мультиплексу МХ-4, який фактично не існує, до мультиплексу МХ-3 компанії «Зеонбуд». Після «обміну логотипами» в мультиплексі МХ-3 замість просвітницько-інформаційного каналу з назвою УНІАН мовитиме дитячий кіноканал з назвою «ПлюсПлюс». А в регіональному мультиплексі Концерну РРТ у 22 містах Одеської області замість каналу «ПлюсПлюс» мовитиме УНІАН.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY