Серіал «Слуга народу»  на російський ТНТ продав шведський дистрибутор

Серіал «Слуга народу» на російський ТНТ продав шведський дистрибутор

11 Грудня 2019
2908
11 Грудня 2019
16:02

Серіал «Слуга народу» на російський ТНТ продав шведський дистрибутор

2908
Права на показ серіалу «Слуга народу» російському каналу ТНТ продала шведська компанія Eccho Rights, яка є міжнародним дистрибутором проєктів студії «Квартал 95».
Серіал «Слуга народу»  на російський ТНТ продав шведський дистрибутор
Серіал «Слуга народу»  на російський ТНТ продав шведський дистрибутор

Про це «Детектору медіа» розповів Андрій Яковлєв, який відповідає у групі компаній «Квартал 95» за виробництво кіно та серіалів.

За його словами, Eccho Rights займається продажом прав на проєкти студії по всьому світу. Переговори щодо придбання серіалу «слуга народу» з ТНТ розпочались цієї осені.

Eccho Rights – міжнародна компанія з управління правами з офісами в Стокгольмі, Стамбулі, Мадриді та Манілі.

Нагадаємо, у травні 2019 році серіал «Слуга народу» став недоступним для перегляду на Youtube у Росії. Доступ до серіалу в Росії закрито на прохання компанії-дистрибутора.

ТНТ розпочне показ серіалу з 11 грудня.

Серіал «Слуга народу» мав три сезони та 24 серії. Він розповідає про те, як випадково шкільний учитель Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, став президентом. В Україні серіал транслювався на каналі «1+1» і доступний на Youtube.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2908
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду