detector.media
11.12.2019 14:20
«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»
«1+1 медіа» та «Київстар» запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»
Компанії сподіваються на лідерство у сегменті.

«1+1 медіа» та «Київстар» об’єднують свій спільний проєкт «Домашнє телебачення», а також мультимедійний продукт Kyivstar Go TV на одній платформі «Київстар ТБ». Цей сервіс буде доступний для абонентів будь-яких інтернет-провайдерів. Про це йдеться на сайті tsn.ua.

«"Київстар ТБ" – це нове рішення, що дозволить користувачам сервісу дивитись телевізійні канали та контент відеобібліотеки з різних пристроїв та у будь-якому місці, де є доступ до швидкісного фіксованого або мобільного інтернету 3G/4G», - анонсують запуск сервісу компанії.

У бібліотеці сервісу  доступні понад 150 телеканалів та більше 7 000 фільмів та серіалів. Контент можна переглядати  на п’яти пристроях (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV та телетюнер). При цьому всі абоненти «Київстар» матимуть безлімітний інтернет-трафік при перегляді сервісу.

Встановити мобільний додаток «Київстар ТБ» можна  з App Store чи Play Market. Також доступною є web-версія додатку та можливість перегляду за допомогою телеприставки.

Для нових абонентів діє спеціальна пропозиція ‒ при підключенні користувачі отримають знижку 50% на перші 3 місяці.

«Ми довго готувались до цього моменту, і це є історичний етап в розвитку платформи. Останні роки «1+1 медіа» та «Київстар» показали себе як надійні партнери у роботі над платформами, саме тому «Київстар ТБ» є логічним продовженням цієї взаємовигідної співпраці. Амбіції у проекту є дуже високими, ми націлені на лідерство в сегменті», − прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор та директор напрямку платного телебачення групи 1+1 media.

Павло Даніман, директор з маркетингу «Київстар», вважає, що новостворений сервіс розширить можливості для абонентів безкоштовного супутника після кодування сигналу медіагруп.

Нагадаємо, «Домашнє ТБ» - це був спільний проект Viasat і «Київстар», що надає доступ до телебачення та кіносеріальної бібліотеки через інтернет.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY