detector.media
03.09.2019 14:50
Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo
Ексредакторка розділу «Бізнес» Delo.ua очолила WoMo
Головним редактором порталу для бізнес-мам WoMo з 4 вересня стане редакторка розділу «Бізнес» Delo.ua Вікторія Покатіс, у її завдання входитиме реалізація нової стратегії розвитку медіа.

Про це повідомляє пресслужба бізнес/медіа бюро «ekonomika+».

«Новий концепт WoMо передбачає повернення історій про успішні бізнеси, які створили жінки, про жіноче підході в бізнесі, про психологію жінок-лідерів і побудові кар'єри, про найновіші тренди в менеджменті та управлінні, технологіях, які вже зараз змінюють світ», – розповіла Вікторія Покатіс.

До існуючих рубриках на порталі WоMо додадуться розділи Lifelong learning про безперервному самоосвіті, Add value про сучасних стратегіях і підходах в управлінні, а також «Кар'єрні поради» від жінок-СЕО.

Вікторія Покатіс закінчила Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара за спеціальністю «журналістика». У медіа працює дев'ять років. У 2013 році Вікторія прийшла в Delo.ua на позицію журналіста, потім перейшла в редакцію журналу «Forbes Україна», після закриття видання брала участь в запуску порталу Mind, була випусковим редактором відділу новин. У жовтні минулого року знову приєдналася до команди ekonomika + як редакторка розділу «Бізнес» Delo.ua. Успішно реалізувала як продюсер HR марафону і HR Wisdom Summit. Вона також продюсує Business Wisdom Summit, Get і SHE Congress.

Зараз посаду головної редакторки обіймає Тетяна Касьян.

WoMo.com.ua – портал, який в діловому форматі розповідє, як поєднувати материнство і бізнес. Співзасновницею і одним з інвесторів WoMo стала CEO Ekonomika Communication Hub Ірина Рубіс.

У 2014 році колишня кореспондентка журналу «Forbes. Украина» Катерина Шаповал очолила новостворений український портал для бізнес-мам WoMo.com.ua. 

Фото: ekonomika+

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY