Екс-журналіст «Forbes. Україна» очолила портал для бізнес-мам WoMo.com.ua

Екс-журналіст «Forbes. Україна» очолила портал для бізнес-мам WoMo.com.ua

15 Січня 2014
5638
15 Січня 2014
14:53

Екс-журналіст «Forbes. Україна» очолила портал для бізнес-мам WoMo.com.ua

5638
Екс-журналіст «Forbes. Україна» очолила портал для бізнес-мам WoMo.com.ua
Екс-журналіст «Forbes. Україна» очолила портал для бізнес-мам WoMo.com.ua

Колишній кореспондент журналу «Forbes. Украина»  Катерина Шаповал очолила новостворений український портал для бізнес-мам WoMo.com.ua . Про це повідомляє інтернет-видання AIN.UA.

 

WoMo.com.ua  - портал, який в діловому форматі розповідатиме, як поєднувати материнство і бізнес. Місія проекту полягає у створенні навколо ресурсу спільноти бізнес-мам, які зможуть ділитися ідеями, як успішно поєднувати бізнес і сім'ю, відпочинок та освіту, як бути успішною мамою і керівником.

 

Експертами WoMo виступатимуть українки, які досягли успіхів у діловому житті і у вихованні дітей. Наразі WoMo повідомляє, що екпертами погодились виступити екс-керівник з корпоративних комунікацій «Київстар», директор казахської інвесткомпанії Verny Capital Жанна Пархоменко, керуючий директор венчурного фонду TA Venture Вікторія Тігіпко, партнер бізнес-інкубатора Схід Labs Евелін Бучацький й інші.

 

Співзасновником і одним з інвесторів WoMo стала CEO Ekonomika Communication Hub  Ірина Рубіс, імена інших інвесторів автори проекту поки не називають. За словами пані Шаповал, вони не мають відношення до медіабізнесу.

 

Як повідомляє AIN.UA, поки інвестори WoMo займаються проектом заради задоволення, але з часом проект планує вийти на прибуток.

 

«Це не високобюджетний медіапроект. Ми будемо розвиватись поступово, деякою мірою будемо повторювати шлях, пройдений мною в mmr.ua. До кінця року сподіваємося вийти на відвідуваність 2000-3000 відвідувачів на день», - розповіла Ірина Рубіс .

 

Як нагадує AIN.UA , WoMo  - це вже не перший бізнес-проект,  що орієнтований на жіночу спільноту. Раніше російський інтернет-інкубатор для жінок Startup Women анонсував вихід франшизи на ринок України . Франшизу придбала Анна Петрова, автор і співзасновник Центру підприємництва Startup Україна, засновник проекту проект Self Made. Поки запуск інкубатора в Києві не відбувся.

 

Як писала «Детектор медіа», Катерина Шаповал звільнилася з «Forbes. Украина»  разом з 13-а своїми колегами через зміну редакційної політики видання. До цього пані Шаповал працювала у журналі «Фокус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5638
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду