Divan.TV заявляє, що не має жодних боргових зобов'язань перед «Континент ТВ»

Divan.TV заявляє, що не має жодних боргових зобов'язань перед «Континент ТВ»

20 Серпня 2019
3216
20 Серпня 2019
11:31

Divan.TV заявляє, що не має жодних боргових зобов'язань перед «Континент ТВ»

3216
Аркадій Канюка, виконавчий директор Divan.TV (брендом володіє холдинг Mikarnial LTD), заявляє, що його компанія не має жодних боргових зобов'язань перед компанією «Континент ТВ».
Divan.TV заявляє, що не має жодних боргових зобов'язань перед «Континент ТВ»
Divan.TV заявляє, що не має жодних боргових зобов'язань перед «Континент ТВ»

Про це він заявив у коментарі «Детектор медіа».

За його словами компанія «Мультімедіа груп Україна», яка у рішенні  Північного апеляційного господарського суду фігурує як Divan.TV, не має жодного відношення до бренду DivanTV з 2017 року.

Як уже повідомляв «Детектор медіа», Північний апеляційний господарський суд зобов’язав компанію «Мультімедіа груп Україна» сплатити 96 тисяч 50 гривень компенсації за порушення суміжних прав компанії «Континент ТВ» через незаконну ретрансляцію каналів.

Пан Канюка розказав, що його компанія розпочала переговори з «Континент ТВ» лише на початку серпня цього року: «Після зустрічі 6 серпня 2019 року Континент ТВ надіслали нам комерційну пропозицію на трансляцію каналів «Дача», «Трофей», «Єврокіно», «Наука», «Терра», «Епоха». Після детального вивчення пропозиції нам стало очевидно, що кількість глядачів такого контенту на нашому сервісі на даний момент є недостатньою для запропонованих умов, а ми не можемо змінювати наше пакетування заради цих каналів. Ми повідомили «Континент ТВ», що як тільки будемо готові - відновимо переговори, і взяли невелику паузу».

Виконавчий директор Divan.TV розцінює дії «Континент ТВ» з поширення інформації про судовий процес як наміри вплинути на переговорний процес через медіа: «Дуже шкода, що "Континент ТВ" вирішив вплинути на переговорний процес, який щойно розпочався, з допомогою тиску в пресі, а не через пошук компромісу».

Нагадаємо, компанія «Континент ТВ» - дистрибутор каналів «Трофей», «Терра», «Фауна», «Наука», «Єврокіно», «Дача», «Епоха» та «Перший автомобільний». Компанія звернулась до суду ще в жовтні 2018 року з позовом про стягнення з ТОВ «Мультімедіа груп Україна» 169 тис. 650 грн компенсації через  незаконну ретрансляцію каналів «Трофей ТВ»  і «Трофей HD» та порушення майнових суміжних прав. Північний апеляційний господарський суд частково задовольнив вимоги компанії.

Генеральний директор «Континент ТВ» Дмитро Тацій заявив, що «Диван ТВ» використовує схеми по зміні й перейменуванню юридичних осіб з метою уникнення юридичної та фінансової відповідальності. Та звинуватив компанію в андерепортингу (заниженні кількості абонентів, щоби зменшити суму платежів правовласникам).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду