Порошенко отримає опціон на купівлю Прямого каналу – Сюмар

Порошенко отримає опціон на купівлю Прямого каналу – Сюмар

24 Червня 2019
6894
24 Червня 2019
17:03

Порошенко отримає опціон на купівлю Прямого каналу – Сюмар

6894
П’ятий президент України Петро Порошенко отримає опціон на купівлю Прямого каналу.
Порошенко отримає опціон на купівлю Прямого каналу – Сюмар
Порошенко отримає опціон на купівлю Прямого каналу – Сюмар

Про це в коментарі «Детектору медіа» повідомила народна депутатка, голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, яка долучена до виборчої кампанії партії «Європейська солідарність», коментуючи причини приїзду Петра Порошенка на зустріч із журналістами каналу.

За її словами, на зустрічі п’ятий президент наголосив, що Прямий і 5 канал не продаватимуть Віктору Медведчуку. Він також заявив, що «не можна допустити концентрації медіавласності в проросійських руках».  

Вікторія Сюмар додала, що Петро Порошенко готовий купити телеканал у Володимира Макеєнка, якщо в того «виникнуть проблеми».

Як писав «Детектор медіа», 24 червня відбулися збори власника Прямого каналу Володимир Макеєнко з колективом, на яких були присутні п'ятий президент України Петро Порошенко та народна депутатка Вікторія Сюмар. За даним нашого джерела, під час зустрічі пан Макеєнко представив колективу телеведучу Світлану Орловську в якості нової очільниці Прямого каналу. Вона замінить генеральну директорку Євгенію Захарову. Інше джерело повідомило «Детектору медіа», що пані Орловську представили як тимчасову очільницю каналу.

Нагадаємо, 3 червня з Прямого каналу звільнився генеральний продюсер Олексій Семенов. 14 червня стало відомо, що він очолив новостворений медіахолдинг «Новини» соратника Віктора Медведчука - Тараса Козака, до якого увійшли телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK.

18 червня власник Прямого каналу Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж телеканалу соратнику Віктора Медведчука – Тарасу Козаку.

Фото: Відеотека

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6894
Читайте також
18.07.2019 18:30
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
2 277
10.07.2019 13:52
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
10 405
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Молодой рабочий
1759 дн. тому
Пусть оформляет. Большинство не смотрят 5 канал, прямий, 112 и прочее. Да и сам порошенко бегает по всем каналам, кроме своих, потому что их никто не смотрит. У нас даже со списка каналов их поудалял.и в телевизоре
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду