detector.media
10.06.2019 11:40
Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»
Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»
Директором «Медіа Групи Україна» з 10 червня призначили Євгена Бондаренка.

Про це повідомляє прес-служба «Медіа Групи Україна».

Євген Бондаренко з 2012 року обіймав посаду головного операційного директора в групі StarLightMedia. З 2006 року працював директором з управління ефективністю у групі EastOne, де відповідав за процеси стратегічного розвитку і підвищення операційної ефективності активів, у тому числі медійних. До цього він був заступником директора з планування та управління ефективністю діяльності у групі компаній «ТНК-ВР Україна». Трудову діяльність розпочав у 1997 році, займав керівні посади у сфері фінансів, обліку і аудиту в різних компаніях.

Має вищу економічну освіту і два дипломи MBA: WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business (Австрія) і Carlson School of Management, University of Minnesota (США).

Нагадаємо, 15 травня стало відомо, що директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко прийняв рішення піти з компанії і розвивати кар'єру поза межами групи. 

Раніше прес-служба холдингу «Медіа Група Україна» спростувала інформацію інтернет-видання «Телекритика» про нібито непродовження трудового контракту директора «Медіа Групи Україна» Євгена Лященка.

Фото: прес-служба «Медіа Групи Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY