Анна Жижа приєдналася до команди Star Media

Анна Жижа приєдналася до команди Star Media

31 Травня 2019
6237
31 Травня 2019
11:58

Анна Жижа приєдналася до команди Star Media

6237
Анна Жижа стала шеф-редакторкою в кінокомпанії Star Media.
Анна Жижа приєдналася до команди Star Media
Анна Жижа приєдналася до команди Star Media

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

«Творець одного з найпопулярніших телешоу України «Ревізор» Анна Жижа стала частиною команди кінокомпанії Star Media. Анна приєдналася до творчого об'єднання продюсерки Вікторії Бурдукової, яке спеціалізується на різножанрових телепроектах, а також розробляє і адаптує нові формати», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в її обов’язки входитиме розробка концепцій нових телепроектів, а також їх втілення в життя.

«Я з гордістю і радістю прийняла пропозицію компанії Star Media і Влада Ряшина. Давно мріяла попрацювати в його команді. <…> Я прийшла в компанію на запуск нового проекту і активно включилася в процес. Найбільше мене надихають профі, які працюють в Star Media, і можливості знімати для різних каналів і різних глядачів. І окрема радість – це те, що я знову працюю з не чужою мені продюсерської командою: Вікторією Бурдукова і Іваном Шігаповим », – сказала пані Жижа.

Нагадаємо, 14 березня стало відомом, що шеф-редакторка проекту «Ревізор» Анна Жижа залишає Новий канал. Вона повідомила, що розглядає пропозиції від телеканалів і продакшнів, але поки що не погодилася на жоден із запропонованих варіантів.

Анна Жижа розпочала свою роботу на Новому каналі в 2008 році на посаді шеф-редакторки програми «Підйом». У 2011 стала співавторкою та шеф-редакторкою програми «Ревізор», а згодом і співведучою проекту. У 2011 році була ведучою інформаційної програми «Репортер»,  а в 2013 – розважально-інформаційного проекту «Абзац».

Вікторія Бурдукова до 31 грудня 2018 року очолювала творче об’єднання №1 Нового каналу, яке займалось виробництвом проектів «Ревізор», «Ревізор: Магазини» та «Пристрасті за ревізором». Своє рішення  залишити канал вона напряму не пов'язує з «трансформацією» медіахолдингу StarLightMedia.

7 лютого 2019 року продюсер Вікторія Бурдукова очолить нове творче об’єднання кінокомпанії Star Media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6237
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду