detector.media
31.05.2019 11:58
Анна Жижа приєдналася до команди Star Media
Анна Жижа приєдналася до команди Star Media
Анна Жижа стала шеф-редакторкою в кінокомпанії Star Media.

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

«Творець одного з найпопулярніших телешоу України «Ревізор» Анна Жижа стала частиною команди кінокомпанії Star Media. Анна приєдналася до творчого об'єднання продюсерки Вікторії Бурдукової, яке спеціалізується на різножанрових телепроектах, а також розробляє і адаптує нові формати», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в її обов’язки входитиме розробка концепцій нових телепроектів, а також їх втілення в життя.

«Я з гордістю і радістю прийняла пропозицію компанії Star Media і Влада Ряшина. Давно мріяла попрацювати в його команді. <…> Я прийшла в компанію на запуск нового проекту і активно включилася в процес. Найбільше мене надихають профі, які працюють в Star Media, і можливості знімати для різних каналів і різних глядачів. І окрема радість – це те, що я знову працюю з не чужою мені продюсерської командою: Вікторією Бурдукова і Іваном Шігаповим », – сказала пані Жижа.

Нагадаємо, 14 березня стало відомом, що шеф-редакторка проекту «Ревізор» Анна Жижа залишає Новий канал. Вона повідомила, що розглядає пропозиції від телеканалів і продакшнів, але поки що не погодилася на жоден із запропонованих варіантів.

Анна Жижа розпочала свою роботу на Новому каналі в 2008 році на посаді шеф-редакторки програми «Підйом». У 2011 стала співавторкою та шеф-редакторкою програми «Ревізор», а згодом і співведучою проекту. У 2011 році була ведучою інформаційної програми «Репортер»,  а в 2013 – розважально-інформаційного проекту «Абзац».

Вікторія Бурдукова до 31 грудня 2018 року очолювала творче об’єднання №1 Нового каналу, яке займалось виробництвом проектів «Ревізор», «Ревізор: Магазини» та «Пристрасті за ревізором». Своє рішення  залишити канал вона напряму не пов'язує з «трансформацією» медіахолдингу StarLightMedia.

7 лютого 2019 року продюсер Вікторія Бурдукова очолить нове творче об’єднання кінокомпанії Star Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY