«Ритм» та «Короп FM» отримали попередження від Нацради

«Ритм» та «Короп FM» отримали попередження від Нацради

11 Квітня 2019
1733
11 Квітня 2019
14:32

«Ритм» та «Короп FM» отримали попередження від Нацради

1733
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення винесла попередження телеканалу «Ритм» (місто Рівне) та радіостанції «Короп FM» (селище міського типу Короп Чернігівської області).
«Ритм» та «Короп FM» отримали попередження від Нацради
«Ритм» та «Короп FM» отримали попередження від Нацради

Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 11 квітня на основі планових виїзних перевірок.

Компанії отримали попередження через  те, що невчасно подали інформацію про зміни у складі керівництва, та не дотримувались мовлення згідно з програмною концепцією.

Так, «Ритм» транслював на 8 хвилин менше дитячих програм ніж передбачено у концепції. А також не повідомив регулятора про змінену директора(за ліцензією – Хома Л.Р., фактично – Хитров О.В.).

А «Короп FM» зменшив обсяг інформаційно-аналітичних та публіцистичних, і не транслював дитячих програм. І також як і попередня компанія вчасно не проінформував регулятора про зміну технічного директора (за ліцензією – Лебідь О.В., фактично – Горбач О.П.).

Нагадаємо, у лютому Нацрада оголосила попередження каналу «Возрождение» (ТОВ «Телерадіокомпанія “Відродження ТБ”») за недотримання правил мовлення в дні пам’яті та оштрафувала його за недотримання квоти української мови в ефірі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1733
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду