«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік

«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік

27 Грудня 2018
1292
27 Грудня 2018
14:27

«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік

1292
Група «1+1 медіа» підписала угоду з провайдером «Воля» на трансляцію телеканалів із портфоліо 1+1 media distribution у 2019 році.
«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік
«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік

Про це повідомляє прес-служба групи.

З 1 січня 2019 року провайдер транслюватиме 22 телеканали, що входять до дистрибуційної пропозиції групи. Також, в рамках розширення партнерства за додатковою угодою медіагрупа надасть компанії «Воля» права на трансляцію 400 годин преміального відео контенту виробництва «1+1 медіа» на VOD–платформі провайдера.

Директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая наголошує на тому, що світовий тренд відео за запитом (VOD) активно розвивається і на українському ринку.

 За словами Андрія Мальчевського, директора департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа», мета групи зібрати у своєму портфоліо не лише ті канали, які задовольняють потреби глядачів домашніх господарств, а й інших сегментів – наприклад, сфери HoReCa.

«У ній особливою популярністю користуються музичні телеканали MTV Live HD, MTV Еurope, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classic, VH1 European,  які саме ми ексклюзивно дистрибутуємо в Україні», - каже пан Мальчевський.

Нагадаємо, «1+1 медіа» підписала ліцензійну угоду з провайдером Triolan. А також з компаніями Lanet, Телемережа (Житомир), МКТБ (Миколаїв) та Основа (Чернігів).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду