detector.media
27.12.2018 14:27
«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік
«1+1 медіа» підписала угоду з «Волею» на 2019 рік
Група «1+1 медіа» підписала угоду з провайдером «Воля» на трансляцію телеканалів із портфоліо 1+1 media distribution у 2019 році.

Про це повідомляє прес-служба групи.

З 1 січня 2019 року провайдер транслюватиме 22 телеканали, що входять до дистрибуційної пропозиції групи. Також, в рамках розширення партнерства за додатковою угодою медіагрупа надасть компанії «Воля» права на трансляцію 400 годин преміального відео контенту виробництва «1+1 медіа» на VOD–платформі провайдера.

Директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая наголошує на тому, що світовий тренд відео за запитом (VOD) активно розвивається і на українському ринку.

 За словами Андрія Мальчевського, директора департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа», мета групи зібрати у своєму портфоліо не лише ті канали, які задовольняють потреби глядачів домашніх господарств, а й інших сегментів – наприклад, сфери HoReCa.

«У ній особливою популярністю користуються музичні телеканали MTV Live HD, MTV Еurope, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classic, VH1 European,  які саме ми ексклюзивно дистрибутуємо в Україні», - каже пан Мальчевський.

Нагадаємо, «1+1 медіа» підписала ліцензійну угоду з провайдером Triolan. А також з компаніями Lanet, Телемережа (Житомир), МКТБ (Миколаїв) та Основа (Чернігів).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY