В Одеського кінофестивалю змінився PR-директор

В Одеського кінофестивалю змінився PR-директор

7 Листопада 2018
1762
7 Листопада 2018
12:07

В Одеського кінофестивалю змінився PR-директор

1762
Катерина Звєздіна повідомила, що йде з посади PR-директора Одеського міжнародного кінофестивалю і Української кіноакадемії. Її місце зайняла Тетяна Власова, яка раніше обіймала аналогічну посаду на телеканалі ICTV
В Одеського кінофестивалю змінився PR-директор
В Одеського кінофестивалю змінився PR-директор

Про своє звільнення пані Звєздіна повідомила у Facebook.

«Закінчила роботу в Odesa International Film Festival і Українська кіноакадемія. Настала пора рухатися далі. Це було одним із найскладніших рішень в моєму житті, але, думаю, попереду мене чекають нові горизонти», – написала вона і додала, що поки що не знає, де працюватиме далі. 

Замість пані Звєздіної посаду PR-директора зайняла Тетяна Власова, яка приєдналася до фестивалю у березні 2018 році, а до цього працювала PR-директоркою телеканалу ICTV. Про своє призначення вона повідомила у Facebook.

«Офіційно. Стала PR-директором Odesa International Film Festival та Українська Кіноакадемія. Величезне щастя працювати в такій команді», – написала пані Власова.

Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 12 по 20 липня 2019 року.

На фото - Тетяна Власова

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду