detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
18.12.2018 17:10
Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)
Анна Мачух іде з посади директора Кіноринку ОМКФ (ДОПОВНЕНО)
Кіноринок очолила колишня PR-директорка Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) Катерина Звєздіна.

Про це Анна Мачух повідомила на фейсбук-сторінці Кіноринку. 

«Я залишаю позицію директора Кіноринку та дякую вам всім за чудові 5 Кіноринків, що ми провели разом! Ви всі неймовірні! Я бажаю вам успіхів, розвитку та процвітання! 

Новим директором Кіноринку стане Катерина Звєздіна. Я впевнена, що ваша співпраця із Катериною принесе новий виток розвитку українського Кіноринку!», – йдеться в дописі.

У коментарі «Детектору медіа» Анна Мачух зазначила, що продовжує роботу в команді ОМКФ у якості директора зі стратегічного розвитку Одеського міжнародного кінофестивалю та виконавчого директора Української кіноакадемії.

«Я продовжую роботу в якості директора зі стратегічного розвитку Одеського міжнародного кінофестивалю. В 2019 році відбудеться ювілейний 10-й ОМКФ, у нас багато планів і би хотіла більше уваги приділити кінофестивалю в цілому. Крім того, я залишаюсь виконавчим директором Української Кіноакадемії. Також, в 2019 році ми представимо наш новий проект про який ми уже раніше говорили, а саме он-лайн плафторму DzigaMDB – єдину базу даних для українського кінобізнесу», - пояснила вона. 

Нагадаємо, в листопаді цього року Катерина Звєздіна повідомила про те, що йде с посади PR-директора Одеського міжнародного кінофестивалю і Української кіноакадемії. Її місце зайняла Тетяна Власова, яка раніше обіймала аналогічну посаду на телеканалі ICTV. 

На фото - Анна Мачух

Фото: Фейсбук Анни Мачух

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY