Новим головредом Vogue став Філіп Власов

Новим головредом Vogue став Філіп Власов

17 Грудня 2018
2980
17 Грудня 2018
17:56

Новим головредом Vogue став Філіп Власов

2980
Редакцією Vogue замість Ольги Сушко керуватиме Філіп Власов, який створив і очолював протягом двох років відділ моди журналу Vogue UA, а останнім часом працював креативним директором українського фешн-ритейлера Asthik Group.
Новим головредом Vogue став Філіп Власов
Новим головредом Vogue став Філіп Власов

Про це повідомляє «Медіа Група Україна» на своєму сайті.

«Філіп Власов від самого початку був частиною цієї команди, допомагав українському Vogue знайти свій неповторний голос. У нього величезний досвід роботи з різними медіа-брендами – від GQ до Tatler, від Elle до Vogue…», – прокоментувала президент і редакційний директор Brand Development Condé Nast International Карина Добротворська.

«Я рада, що Філіп повертається у Vogue UA в новому статусі головного редактора... Філіп приступить до роботи в січні 2019 року після виконання всіх необхідних юридичних формальностей», – прокоментувала призначення видавець Vogue Олена Чернова.

Пан Власов сказав, що на посаді головреда «надаватиме нового змісту друкованій версії журналу, експериментуючи з цифровими технологіями, а головне - завжди надихаючи свою аудиторію».

Нагадаємо, у жовтні 2018 року користувачі мережі виявили схожість редакторської колонки Ольги Сушко в жовтневому номері українського Vogue з редакторської колонкою Шахрі Амірханової в російському Harper's Bazaar 2006 року. Пізніше в мережі з'явилася інформація про те, що і в листопадовому номері українського глянцю в матеріалі головного редактора є плагіат - на це раз на блог в «ЖЖ». Згодом було виявлено ще декілька таких прикладів.

Сама Ольга Сушко зізналася, що «листи до читачів» писала не вона, а позаштатний журналіст, якому вона доручала ці матеріали через брак часу.

Згодом Сушко було відсторонено від посади на час внутрішнього розслідування. 9 листопада стало відомо, що вона залишає посаду.

Детальніше про скандал читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2980
Читайте також
01.11.2018 16:55
Олександра Горчинська
для «Детектора медіа»
6 286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду