detector.media
17.12.2018 17:56
Новим головредом Vogue став Філіп Власов
Новим головредом Vogue став Філіп Власов
Редакцією Vogue замість Ольги Сушко керуватиме Філіп Власов, який створив і очолював протягом двох років відділ моди журналу Vogue UA, а останнім часом працював креативним директором українського фешн-ритейлера Asthik Group.

Про це повідомляє «Медіа Група Україна» на своєму сайті.

«Філіп Власов від самого початку був частиною цієї команди, допомагав українському Vogue знайти свій неповторний голос. У нього величезний досвід роботи з різними медіа-брендами – від GQ до Tatler, від Elle до Vogue…», – прокоментувала президент і редакційний директор Brand Development Condé Nast International Карина Добротворська.

«Я рада, що Філіп повертається у Vogue UA в новому статусі головного редактора... Філіп приступить до роботи в січні 2019 року після виконання всіх необхідних юридичних формальностей», – прокоментувала призначення видавець Vogue Олена Чернова.

Пан Власов сказав, що на посаді головреда «надаватиме нового змісту друкованій версії журналу, експериментуючи з цифровими технологіями, а головне - завжди надихаючи свою аудиторію».

Нагадаємо, у жовтні 2018 року користувачі мережі виявили схожість редакторської колонки Ольги Сушко в жовтневому номері українського Vogue з редакторської колонкою Шахрі Амірханової в російському Harper's Bazaar 2006 року. Пізніше в мережі з'явилася інформація про те, що і в листопадовому номері українського глянцю в матеріалі головного редактора є плагіат - на це раз на блог в «ЖЖ». Згодом було виявлено ще декілька таких прикладів.

Сама Ольга Сушко зізналася, що «листи до читачів» писала не вона, а позаштатний журналіст, якому вона доручала ці матеріали через брак часу.

Згодом Сушко було відсторонено від посади на час внутрішнього розслідування. 9 листопада стало відомо, що вона залишає посаду.

Детальніше про скандал читайте в матеріалі «Детектора медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY