Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»

Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»

1 Листопада 2018
4269
1 Листопада 2018
10:30

Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»

4269
Голова наглядової ради «Мультиплекс-холдингу» (МХ) Антон Пугач йде з посади та виходить зі складу акціонерів компанії. Про це він повідомив «Детектору медіа».
Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»
Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»

Пан Пугач подякував усім, хто був причетний до реалізації проекту і, зокрема, тим, які зараз перебувають на окупованих територіях. За його словами, від експлуатації кінотеатрів у цих містах компанія була змушена відмовитись.

Нагадаємо, Антон Пугач заснував «Мультиплекс-холдингу» у 2003 році. Вісім років він працював у компанії керуючим партнером, а надалі очолив наглядову раду.

За його словами, з 2008 року МХ лідирує на кінотеатральному ринку України. На сьогодні  компанія має частку 35% ринку, 130 кінозалів та  дохід понад 1,2 млрд грн. на рік.

«Кінотеатри МХ набагато кращі, ніж, в середньому, кінотеатри у Європі або навіть в Америці. В конструктивних, технологічних і естетичних рішеннях ми робили з 2003 року те, що, на перший погляд, виглядало авантюрним або утопічним. На ринку, який, здавалося, не схильний до таких зухвалих рішенням, ця ідея виявилася успішною», – переконаний пан Пугач.

Про свої подальші плани пан Пугач розказав у інтерв’ю «Детектор медіа», яке буде опубліковане незабаром.

Фото: Forbes Украина

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду