detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
01.11.2018 10:30
Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»
Антон Пугач залишає «Мультиплекс-холдинг»
Голова наглядової ради «Мультиплекс-холдингу» (МХ) Антон Пугач йде з посади та виходить зі складу акціонерів компанії. Про це він повідомив «Детектору медіа».

Пан Пугач подякував усім, хто був причетний до реалізації проекту і, зокрема, тим, які зараз перебувають на окупованих територіях. За його словами, від експлуатації кінотеатрів у цих містах компанія була змушена відмовитись.

Нагадаємо, Антон Пугач заснував «Мультиплекс-холдингу» у 2003 році. Вісім років він працював у компанії керуючим партнером, а надалі очолив наглядову раду.

За його словами, з 2008 року МХ лідирує на кінотеатральному ринку України. На сьогодні  компанія має частку 35% ринку, 130 кінозалів та  дохід понад 1,2 млрд грн. на рік.

«Кінотеатри МХ набагато кращі, ніж, в середньому, кінотеатри у Європі або навіть в Америці. В конструктивних, технологічних і естетичних рішеннях ми робили з 2003 року те, що, на перший погляд, виглядало авантюрним або утопічним. На ринку, який, здавалося, не схильний до таких зухвалих рішенням, ця ідея виявилася успішною», – переконаний пан Пугач.

Про свої подальші плани пан Пугач розказав у інтерв’ю «Детектор медіа», яке буде опубліковане незабаром.

Фото: Forbes Украина

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY