«Громадське радіо» збирає на краудфандингу 150 тис. грн

«Громадське радіо» збирає на краудфандингу 150 тис. грн

17 Жовтня 2018
1442
17 Жовтня 2018
12:02

«Громадське радіо» збирає на краудфандингу 150 тис. грн

1442
Колектив редакції «Громадського радіо» просить про фінансову підтримку на платформі «Спільнокошт». Гроші необхідні на виробництво новин
«Громадське радіо» збирає на краудфандингу 150 тис. грн
«Громадське радіо» збирає на краудфандингу 150 тис. грн

На «Спільнокошті» повідомляється, що наразі є підтримка благодійних фондів, дохід з продажу реклами, залучаються волонтери, але цих грошей не завжди вистачає.

«Ми принципово не торгуємо нашими матеріалами, а тому нам потрібна підтримка наших слухачів та слухачок. Підтримай чесні новини», – йдеться на платформі.

«Громадському» необхідно 150 тис. грн, які забезпечать роботу 10 працівників радіо щодня протягом місяця. Цю суму команда має зібрати за 182 дні.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року повідомлялося, що громадська організація «Громадське радіо» отримала від доброчинців 450,8 тис грн в рамках кампанії по збору коштів на платформі «Спільнокошт – колективне фінансування проектів».

У травні 2018 року «Громадське радіо» шукало фінансування на дві прямоефірні програми – «Ранкова хвиля» та «Громадська хвиля». На платформі «Спільнокошт» «Громадському радіо» від доброчинців надійшло 130 312 грн.

За повідомленням «Громадського», гроші доброчинців пішли на виробництво нових та існуючих програм, на закупку обладнання, трансляцію сигналу і його ремонт, а також як внески для конкурсів з отримання частот у нових містах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1442
Читайте також
10.10.2019 13:04
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду