За рік «Громадське радіо» зібрало на розвиток  450 тис грн

За рік «Громадське радіо» зібрало на розвиток 450 тис грн

15 Листопада 2017
1410
15 Листопада 2017
15:40

За рік «Громадське радіо» зібрало на розвиток 450 тис грн

1410
Громадська організація «Громадське радіо» отримала від доброчинців 450,8 тис грн в рамках кампанії по збору коштів на платформі «Спільнокошт – колективне фінансування проектів»
За рік «Громадське радіо» зібрало на розвиток  450 тис грн
За рік «Громадське радіо» зібрало на розвиток  450 тис грн

Про це у Facebook повідомила прес-секретар «Громадського радіо» Ліза Кузменко.

«Наші доброчинці довірили на розвиток незалежного українського медіа 450 836 гривеньЦілий рік ми збирали доброчинні внески для Громадське радіо на платформі Спільнокошт - колективне фінансування проектів», – написала вона.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року Громадська організація «Громадське радіо» оголосила нову кампанію по збору коштів. Команді було потрібно 3 млн гривень, щоб отримати нові ліцензії на мовлення у нових містах, закупити, встановити та обслуговувати техніку, а також для того, щоби випускати нові програми.

У березні стало відомо, що організація отримала від доброчинців 200 тис грн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1410
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду