«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing

«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing

1 Жовтня 2018
1850
1 Жовтня 2018
15:10

«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing

1850
28 вересня відбувся фінал пітчингу The Next Big Thing. Generation. Переможців конкурсу було визначено серед ТОП-10 учасників у номінаціях «X-серіали» та «Z-веб-формати»
«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing
«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Переможцем пітчингу у номінації «X-серіали» став Олег Березенчук з комедійним ситкомом «Люстрований», а в номінації «Z-веб-формати» перемогу здобув Роман Розенгурт із ідеєю серіалу для каналу на YouTube – «Ангел несмерті».

Крім того, як зазначає прес-служба медіагрупи, у номінації «X-серіали» спеціальну відзнаку отримала Ірина Ємець із біографічним серіалом «Хохлацкая королева».

Друге місце у «X-серіалах» отримав Юрій Петров з комедійним скечкомом «Старі справи», у «Z-веб-формати» обрали автора комедійного тревел-шоу для YouTube Автанділа Стуруа із «The road to Mr. Bean».

Третє місця у номінації «X-серіали» здобув Віталій Волосюк за ідею про видобуток бурштину «Прокляття жовтого дракону». Третє місце у номінації «Z-веб-формати» отримала авторка ідеї YouTube-каналу Наталія Міназова за ідею «Діти. Діди. Гаджети».

Детальніше із ідеями переможців можна ознайомитись на сайті проекту.

Цьогорічний The Next Big Thing група 1+1 медіа провела всьоме.

«Отримані 900 робіт свідчать не лише про активність українців, але й демонструють дійсно високий рівень поданих заявок учасників, а ідеї переможців дійсно мають всі шанси після реалізації стати успішним продуктом на телевізійному та діджитал ринках», – прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

За повідомленням прес-служби, володарі перших місць отримають реалізацію ідеї. Друге місце у номінації «X-серіали» – це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку із метою продажу. Друге місце у номінації «Z-веб-формати» – повний консалтинг ідеї від команди 1+1 Digital. Володарі третіх місць отримають безкоштовне навчання  у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком.

Нагадаємо, що прийом заявок на конкурс ідей для серіалів та веб-форматів почався 29 травня 2018 року. Головами журі номінацій «Х-серіали» та «Z-веб-формати» стали головна продюсерка фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Єремєєва та директорка діджитал напрямку «1+1 медіа» Анна Ткаченко відповідно.

Нагадаємо також, що пітчинг The Next Big Thing, заснований у 2012-му, проходить цього року всьоме. За цей час було реалізовано два проекти-переможці: реаліті «Одруження наосліп» (наразі на каналі «1+1» триває четвертий сезон шоу) та серіал «Шанс на кохання» (прем’єра якого відбулася на каналі «1+1» 13 травня цього року).

Щороку тематика пітчингу різна. За словами організаторів, вони орієнтуються на світові тренди та потреби українського ринку.

Наприклад, у 2016 році «1+1 медіа» влаштовував конкурс кліпів на пісні відомих українських виконавців, а у 2014 році – короткометражних фільмів на тему «Мир».

Нагадаємо, у 2016 та в 2017 роках результати пітчингу The Next Big Thing оголошували на фестивалі «Де кіно», створеного групами компаній «1+1 медіа» та Film.ua. Нещодавно організатори заявили, що кінофестиваль «бере паузу» і цього року не відбудеться.

На фото - Олег Березенчук

Фото: прес-служба «1+1 медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1850
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду