detector.media
01.10.2018 15:10
«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing
«1+1 медіа» назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing
28 вересня відбувся фінал пітчингу The Next Big Thing. Generation. Переможців конкурсу було визначено серед ТОП-10 учасників у номінаціях «X-серіали» та «Z-веб-формати»

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Переможцем пітчингу у номінації «X-серіали» став Олег Березенчук з комедійним ситкомом «Люстрований», а в номінації «Z-веб-формати» перемогу здобув Роман Розенгурт із ідеєю серіалу для каналу на YouTube – «Ангел несмерті».

Крім того, як зазначає прес-служба медіагрупи, у номінації «X-серіали» спеціальну відзнаку отримала Ірина Ємець із біографічним серіалом «Хохлацкая королева».

Друге місце у «X-серіалах» отримав Юрій Петров з комедійним скечкомом «Старі справи», у «Z-веб-формати» обрали автора комедійного тревел-шоу для YouTube Автанділа Стуруа із «The road to Mr. Bean».

Третє місця у номінації «X-серіали» здобув Віталій Волосюк за ідею про видобуток бурштину «Прокляття жовтого дракону». Третє місце у номінації «Z-веб-формати» отримала авторка ідеї YouTube-каналу Наталія Міназова за ідею «Діти. Діди. Гаджети».

Детальніше із ідеями переможців можна ознайомитись на сайті проекту.

Цьогорічний The Next Big Thing група 1+1 медіа провела всьоме.

«Отримані 900 робіт свідчать не лише про активність українців, але й демонструють дійсно високий рівень поданих заявок учасників, а ідеї переможців дійсно мають всі шанси після реалізації стати успішним продуктом на телевізійному та діджитал ринках», – прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

За повідомленням прес-служби, володарі перших місць отримають реалізацію ідеї. Друге місце у номінації «X-серіали» – це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку із метою продажу. Друге місце у номінації «Z-веб-формати» – повний консалтинг ідеї від команди 1+1 Digital. Володарі третіх місць отримають безкоштовне навчання  у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком.

Нагадаємо, що прийом заявок на конкурс ідей для серіалів та веб-форматів почався 29 травня 2018 року. Головами журі номінацій «Х-серіали» та «Z-веб-формати» стали головна продюсерка фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Єремєєва та директорка діджитал напрямку «1+1 медіа» Анна Ткаченко відповідно.

Нагадаємо також, що пітчинг The Next Big Thing, заснований у 2012-му, проходить цього року всьоме. За цей час було реалізовано два проекти-переможці: реаліті «Одруження наосліп» (наразі на каналі «1+1» триває четвертий сезон шоу) та серіал «Шанс на кохання» (прем’єра якого відбулася на каналі «1+1» 13 травня цього року).

Щороку тематика пітчингу різна. За словами організаторів, вони орієнтуються на світові тренди та потреби українського ринку.

Наприклад, у 2016 році «1+1 медіа» влаштовував конкурс кліпів на пісні відомих українських виконавців, а у 2014 році – короткометражних фільмів на тему «Мир».

Нагадаємо, у 2016 та в 2017 роках результати пітчингу The Next Big Thing оголошували на фестивалі «Де кіно», створеного групами компаній «1+1 медіа» та Film.ua. Нещодавно організатори заявили, що кінофестиваль «бере паузу» і цього року не відбудеться.

На фото - Олег Березенчук

Фото: прес-служба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY