У конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн»

У конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн»

5 Листопада 2014
5323
5 Листопада 2014
15:09

У конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн»

5323
У конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн»
У конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн»

4 листопада відбувся фінальний етап конкурсу від групи «1+1 медіа» - Фестиваль короткого метру The Next Big Thing-2014. На ньому було оголошено імена переможців конкурсу, а також показано 29 фінальних відео до 3-х хвилин на тему «Любов» та кращі роботи з першого туру на тему «Мир». Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Пічтинг ідей компанія «1+1 Медіа» проводить вчетверте, але у форматі фестивалю - вперше. «Хочемо продовжувати приблизно у такому ж стилі. У нас є одна ідея, як трансформувати наш пітчинг у ще більше явище. Найближчим часом ми про це повідомимо», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Одноголосним рішенням журі перше місце було присуджене Валерії Ожигановій - автору роботи «Любов в таксі» (її робота у першому турі - «Морозиво»). Переможниці одразу на фестивалі запропонували попрацювати в «1+1 Продакшн».

 

 

Валерія Ожиганова та Олександр Ткаченко

 

«По роботі, яку вона зробила за два дні, було видно, що вона дуже неординарна дівчинка, дуже талановита й трудолюбива. А ми таким завжди раді», - зазначила генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна.

 

 

Вікторія Лєзіна-Масляна і Валерія Ожиганова (у центрі)

 

«Працювати, працювати і ще раз працювати. У наш час дуже важливо постійно працювати над собою. Хочемо мати можливість робити краще, тому і прийшли сюди», - зауважила Валерія Ожиганова.

 

Друге місце отримала робота про любов між чоловіком та жінкою з обмеженими фізичними можливостями «Колеса любові» Людмили Крижної (її робота у першому турі - «Переможці»).

 

 

Людмила Крижна (ліворуч)

 

Третє місце здобула короткометражка від автора «Собаки мир спасаки» Максима Люкова під назвою «Коханка». У ній ідеться про чоловіка, який «зраджує» дружині з копченою рибиною, футболом і пивом.

 

 

Максим Люков

 

Усі три фіналісти отримали в подарунок камери GoPro та зігріваючі напої від Riga Black. Валерії Ожигановій також була надана знижка 50% на навчання у Вищій школі Media&Production.

 

Окрім того, були визначені спеціальні номінації від партнерів проекту. Кінотеатр «Оскар» вручив сертифікат на відвідування компанії із 46 гостей VIP-зали кінотеатру для перегляду будь-якого фільму, який є у програмі, авторам роботи «Рыбка моя» Даніелю Левіану та Євгенії Шевцовій.

 

За нестандартний підхід і яскравий творчий почерк були відзначені батько та син Василь і Віталій Павук за роботу «Любов є». Їхні роботи отримали особливе визнання від члена журі, рекламіста Андрія Федоріва. Також сім'я Павуків відвідають тренінг з монтажу від Вищої школи Media&Production.

 

Генеральний продюсер «ПростоРаді.О» та член журі Андрій Шабанов виокремив авторів роботи «Мустанг» - одеситок Альону Томак і Людмилу Николенко - та анімацію Ярослава Мишеніна Brain VS Heart.

 

Кінорежисер Михайло Іллєнко, який також входив до складу журі, запросив переможців, а також авторів роботи «Яка різниця?» Назара Шпільчака, Святослава Федоріва та Камаля Буяфара взяти участь у його фестивалі короткометражок «Відкрита ніч».

 

 

Нагадуємо, цього року пітчинг від «1+1 Медіа» значно відрізнявся від минулорічних і проходив у кілька етапів. У першому турі з 1 вересня по 15 жовтня учасники знімали відео на тему «Мир» хронометражем до 3-х хвилин. Всього на конкурс було надіслано майже 500 робіт, 267 із них відповідали вимогам конкурсу та були опубліковані на сайті.

 

27 жовтня за результатами голосування на сайті та рішенням журі були обрані 30 півфіналістів. У фіналі взяли участь 29 учасників - один із півфіналістів захворів і не зміг продовжити змагання.

 

31 жовтня лектори Вищої школи Media&Production у стінах нового креативного простору Fedoriv Hub провели для учасників майстер-клас. На ньому була оголошена тема фінальної роботи - «Любов». За вихідні 1 і 2 листопада півфіналісти відзняли та змонтували нові відео на цю тему.

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою «1+1 Медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду